Lepa glumica iznenadila sve: Zvezda sage “Sumrak” Kristen Stjuart udaje se za devojku

Autor:

02.11.2021 17:00

Foto:

Foto:

Američka glumica Kristen Stjuart (31) pristala je da se uda za svoju devojku Dilan Majer.



Američka glumica Kristen Stjuart (31) pristala je da se uda za svoju devojku Dilan Majer, otkrila je zvezda petodelnog filmskog serijala “Sumrak”, u kojoj je tumačila fatalnu Belu Svon, tokom gostovanja u
jutarnjem programu kod Hauarda Sterna.

- Želela sam da bude isprošena, i ona je to znala. Više puta sam joj diskretbno to napomenula i ona je uspela da moju želju pretvorui u realnost. Stvarno je bilo slatko. Venčaćemo se i to se zaista dešava – rekla je Kristen i objasnila s kakvim dilemam se suočavala kao pripadnica gej zajednice: - Nisam bila sigurna da ću to biti ja. Znate na šta mislim... Kad su dve devojke u vezi, nikad ne znate ko će biti zaprošen. Mi ne razmišljamo u tim terminima rodnih uloga. Ona je samo uzela tu ulogu na sebe i presudno uticala da se to desi. Bilo je to je.eno slatko – istakla je glumica koja je u anketama često zauzimala visoke pozicije na listama najlepših žena.

Pročitajte i Uloga koja je proslavila Kristen Stjuart: Publika proglasila najgori film svih vremena

Guliver Getty Images

 

Kristen i scenarsitkinja Dilan Majer su prvi put viđene kako se ljube u javnosti u avgustu 2019. u Njujorku. Srele su se pre sedam godina na filmskom setu, a u oktobru 2019. Majerova je objavila na instagramu crno- belu fotografiju na kojoj se ljube, što je bila zvanična potvrda da su u vezi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading