Suze i bele ruže na Chanelovoj reviji: Penelope Kruz i Lagerfeldove muze odale počast slavnom kreatoru (foto/video)

Autor:

06.03.2019 14:20

Foto:

Foto:Prema višegodišnjoj tradiciji, Parisku nedelju mode zatvara revija slavne francuske kuće Chanel, na čijem čelu je do pre neku nedelju bio Karl Lagerfeld.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on Mar 5, 2019 at 1:08am PST

Tako je bilo i ove godine, a ova revija ustaće upamćena po svojevrsnom spektaklu koji je upriličen u čast nedavno preminulog modnog maga.

Na reviji u "Grand Palaisu" predstavljena je poslednja Lagerfeldova modna kolekcija za sezonu jesen-zima, a kao i obično scenografija za ovaj modni spektakl je bila bajkovita.

Karlove muze, među kojima su Kara Delevinj i Kaja Gerber, u suzama su prošetle modnom pistom, a specijalna gošća bila je slavna španska glumica Penelope Kruz.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on Mar 5, 2019 at 6:25am PST

Penelope je nosila romantičnu belu kreaciju, a znak ljubavi i poštovanja prema Lagerfeldu u ruci je nosila jednu belu ružu...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on Mar 5, 2019 at 6:32am PST

- Veoma sam počastvovana što sam bila deo Chanelove revije n akojoj je predstavljena poslednja kolekcija Karla Lagerfelda. Izuzetno emotivan momenat za sve nas - napisala je oskarovka na društvenim mrežama.

Reviji su prisustvovale i slavne manekenke i glumice, bliske Legerfeldove prijateljice i muze - Naomi Kembel, Klaudija Šifer, Marion Kotijar, Kristen Stjuart i Monika Beluči, koja se prvi put u javnosti pojavila s novim partnerom.

Maja Gašić

Autor