Pukla ljubav: Supermodel Điđi Hadid raskinula sa Zejnom Malikom a razlog je skandalozan

Autor:

29.10.2021 17:15

Foto:

Foto:

Manekenka Điđi Hadid (25) i bivši član muzičkog benda "One Direction", Zejn Malik (27) navodno nisu više zajedno



Kako strani mediji prenose slavni par koji je obnovio svoju romansu pre dve godine i u međuvremenu dobio ćerkicu Kai, nije više u vezi, a raskid je usledio ubrzo nakon što je TMZ pisao da je pevač udario majku svoje partnerke, Jolandu Hadid.

Pročitajte i Mohamed Hadid - Nekoliko stvari o Điđi koje niste znali!

Profimedia

 

- Oni trenutno nisu zajedno. Oboje su veoma posvećeni roditelji i fokusirani su na Kai - objasnio je izvor za "People".

Incident se, prema navodima, dogodilo "u žaru svađe", zbog čega ona razmišlja o podnošenju krivične prijave.

Međutim, Zejn se oglasio oštro demantujući da je bio nasilan prema njoj.

- Čuvam privatnost i nisam želeo da ovo izađe u javnost. U želji da zaštitim svoju ćerku, pristao sam da demantujem tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao s majkom moje partnerke, a koja ja ušla u naš dom dok je partnerka bila odsutna pre nekoliko nedelja - počeo je on.

Pročitajte i Svi joj se smeju - Prozivke na račun Điđi Hadid preplavile internet (foto)

Getty Images

 

- Ovo je bila i još uvek bi trebala da bude privatna stvar, ali čini se da je ovo procurilo u medije, usprkos mojim naporima da nas vratim u mirno porodično okruženje, koje bi mi omogućilo da odgajam ćerku na način na koji ona to zaslužuje -  istakao je Zejn.

- Demantujem da sam udario Jolandu i odbijam da iznesem bilo kakve dodatne detalje i nadam se da će Jolanda preispitati svoje lažne optužbe i okrenuti se prema rešavanju porodičnih problema u četiri oka -  zaključio je.

Podsetimo, par je počeo da se zabavlja 2015. godine, a razišao se tri godine kasnije. Glasine o pomirenju pokrenute su 2019. godine, a šuškanja su potvrđena prošle godine, da bi im se pre godinu dana rodila ćerka

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading