Ona je bila najveća ljubav Breda Pita: Raskinuli veridbu nekoliko nedelja pre zakazanog venčanja

Autor: Gloria.rs

26.10.2021 11:25

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Iako je i tokom osamdesetih i početkom devedesetih imao nekoliko strasnih romasi s koleginicama (Džulijet Luis i Robin Givens), holivudski zavodnik Bred Pit pravu ljubav je doživeo tek 1994. kad je otpočeo trogodišnju vezu sa Gvinet Paltrou.U njihovom slučaju sve se odvijalo brzo. Upoznali su se na snimanju filma “Sedam” Dejvida Finčera. Pre nego što je film otišao u montažu oni su bili u ljubavnom zanosu. Mladi, plavi i lepi bili su toplo prihvaćeni u javnosti, koja se umorila od praćenja veza Kim Bejsindžer i Aleka Boldvina i Demi Mur i Brusa Vilisa

Pročitajte i Saveti holivudske zvezde: Kako da budete elegantni poput Breda Pita

Profimedia

 

Posle gromoglasno najavljene veridbe 1996, usledio je obrt koji niko nije očekivao. Nekoliko nedjelja pre predviđenog venčanja, par je saopštio da odlaže sklapanje braka ne otkrivajući razlog, ali uz napomenu da ih i dalje vezuje čvrsta ljubavna veza. 

Raskinuli su desetak meseci kasnije posle putovanja u Pariz. Tek nekoliko godina kasnije, kad je prvi put raskinula s Benom Aflekom, glumica je izjavila da je ona odustala od venčanja s Bredom zato što je smatrala da je sa 24 godine mlada za tako krupan korak u životu.   

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading