Seksi ples

Zabavlja žene u gaćama: Skriveni talenat Milana Kalinića

Autor:

14.10.2021 14:00

Foto:

Foto:

Milan Kalinić iznenadio je svoje koleginice neverovatnim plesnim pokretima koje je izveo ni manje ni više već u gaćama.



Pozorišni glumac i popularni voditelj Milan Kalinić (49) svoj široki asortiman talenata nastavlja da demonstrira iz dana u dan. Uprkos velikom broju godinu koje je proveo na domaćoj sceni, te velikoj popularnosti koju je stekao ulogama kako na filmskom platnu, tako i na daskama koje život znače koje su definisale njegovu karijeru, čini se da popularni glumac i voditelj još uvek krije po neki trik u svom rukavu.

Milan Kalinić iznenadio sve prisutne

Poznato je da se Kalinić nalazi u odličnoj fizičkoj formi, uprkos godinama, što je i ovog puta potvrdio interesantnim performansom koji je izveo za svoje koleginice. Naime, prilikom jedne od brojnih proba, Milan se opustio te je odlučio da pokaže plesne pokrete kojima raspolaž. Glumac je zaigrao nešto što je zaličilo na balet, no ono što je interesantno jeste činjenica da je sve to uradio samo u donjem vešu.

Pročitajte i Milan Kalinić tvrdi: To su izmislile žene, kako bi nam neke stvari natrljavale na nos!

Snimak Kalinićevog poduhvata na društvenoj mreži Instagram podelila je njegova velika prijateljica, takođe glumica Anja Mandić, koja je tu priliku iskoristila i kako bi najavila novu predstavu 'Idealna polovina' u kojoj će između ostalog glumiti Milan i pomenuta glumica.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading