Da te svi gledaju ovako samurajuj naš: emotivne reči Anđelke Prpić upućene Milanu Kaliniću

Autor:

21.09.2021 22:30

Foto:

Foto:

Rođendan Milana Kalinića protekao je savršeno, u odličnom društvu, atmosferi, a osmesi na licima prisutnih govore tome u prilog.



Popularni glumac Milan Kalinić (49) nedavno je proslavio divan dan, povodom kog je organizovao slavlje za svoje najbliže. Društvo se odlično provodilo u jednom od beogradskih restorana, uz odličnu muziku i piće, a određene momente prisutni su odlučili i da ovekoveče fotkom.

Instagram screenshot

Milan Kalinić u zagrljaju Anđelke Prpić

Upravo jednu takvu fotku na svom profilu objavila je Milanova koleginica, Anđelka Prpić. Na pomenutoj fotki Anđelka i Milanova supruga Sandra oduševljeno posmatraju glumca, a sudeći po osmesima njih troje odlično su se zabavljali. U opisu fokte Anđelka je emotivnom porukom Milanu čestitala rođendan i putem društvenih mreža:

Pročitajte i Milan Kalinić: Gde god da se pojavimo, moja Sandra je najlepša

Instagram screenshot

 

- Da te svi gledaju ovako kao nas dve. Srećan ti rođendan samuraju naš - poručila je glumica, aludirajući na oduševljene poglede upućene glumcu koje smo ranije pomenuli.

Nema sumnje da se Kalinić, kao i svi prisutni, odlično proveo na proslavi u čast njegovog 49. rođendana, te da su mu ovakve reči koje mu je koleginica i prijateljica uputila sasvim sigurno prijale.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading