Situacija ozbiljna

Molimo se za njega: Marko Živić je životno ugrožen

Autor:

13.10.2021 10:30

Foto:

Foto:

Borba Marka Živića sa podmuklom pošasti u vidu virusa korona ne prestaje, a taman kada smo mislili da će se njegovo stanje stabilizovati dogodio se veliki obrt.



Filmski i pozorišni glumac Marko Živić (49) bije najvažniju bitku u svom životu. Živićevo zdravstveno stanje poput rolerkostera je, taman kada se situacija stabilizuje, te se čini da se stvari kreću željenim tokom, situacija se iskomplikuje. 

Borba Marka Živića i dalje traje!

Iako se pre samo nekoliko desetina sati činilo da je Marko Živić prošao najgori period borbe s korona virusom, kako izveštavaju domaći mediji glumca je ponovo vraćen na mehaničko disanje, a njegovo stanje naglo se pogoršalo.

Kako dalje navode Živić ima obostranu upalu pluća, ali i bakterijsku infekciju koja dodatno komplikuje čitavu situaciju.

- Marko je veoma loše, jako je slab. Ima obostranu upalu pluća, visoku temperaturu, te veliki broj bakterija koje u kombinaciji sa ostalim udruženim bolestima protiv kojih se i ranije borio čine veoma lošu kliničku sliku - otkrio je neimenovani izvor za Novosti.

Pročitajte i U teškom stanju: Marko Živić ponovo hospitalizovan

Dalibor Danilovic

 

Izvor dalje navodi da je Živić smešten u A blok intenzivne nege, gde borave pacijenti u najtežem stanju.

- Niko se ne usuđuje da daje prognozu. Marko je u životnoj opasnosti i svi sada možemo samo da se molimo Bogu i nadamo čudu. Doktori čine sve što je u njihovoj moći i prate ga iz minuta u minut, ali kada je ovakvo stanje s puno pridruženih bolesti, nezahvalno je davati prognoze - zaključio je izvor.

Podsećanja radi, Marko Živić već tri nedelje nalazi se u KBC 'Dragiša Mišović', gde vodi bitku s pomenutim virusom. Nakon prve dve nedelje činilo se da mu se stanje stabilizovalo, no nedavno je ponovo vraćen na respirator, te se ishod ove bitke za sada ne nazire.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading