Pogoršanje: Marko Živić ponovo na respiratoru

Autor: Gloria.rs

12.10.2021 16:54

Foto: Luka Šarac

Zdravstveno stanje Marka Živića se pogoršalo, te je glumac ponovo priključen na respiratorJavnost je odahnula kada se stanje Marka Živića (49), i dalje je hospitalizovanog,bilo popravilo, te je bio priključen samo na kiseonik putem maske. Međutim, kako prenose mediji, njegovo stanje se ponovo pogoršalo.

Živić je već tri nedelje na bolničkom lečenju, iako ceo tim lekara prati njegovo stanje, budući da mu je organizam dodatno oslabljen teškom bolešću od ranije, njegova zdravstvena slika se pogoršala i dodatno je zakomplikovana bakteriološkom infekcijom.

Pročitajte i Marko Živić - Dođe trenutak kad te telo izda, kad uprkos želji nemaš snage

Janko Petković

 

- Marku je saturacija počela da pada i svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika. Ima obostranu upalu pluća, a dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija digestivnog trakta. S obzirom na to da je on pre nekoliko godina operisao rak jednjaka i želuca, bakterija je pogoršala njegovo kompletno zdravstveno stanje - kaže jedan Markov prijatelj za domaće medije i dodaje:

- Nadamo se da će uspeti da pobedi koronu, ali doktori su nam otvoreno rekli da je u veoma lošem stanju. Mi se svi uzdamo u to da je Marko veliki borac i da mnogo voli život - završava izvor.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading