Velika tuga

Ponosne i snažne: Fotografije supruge i ćerki Neše Nenadovića slama sve

Autor:

27.09.2021 15:45

Foto:

Foto:

Sahrana Nenada Nenadovića izazvala je lavinu emocija među okupljenima, a njegova supruga i naslednice nisu mogle da sakriju suze.



Tragična smrt Nenada Nenadovića potresla je kompletnu domaću javnost. Međutim, njegova porodica sasvim sigurno čitavu situaciju doživljava na potpuno drugačiji način. Njegova supruga Snežana i ćerke Jana i Mina ostale su bez najveće podrške, oslonca koji bi kada god bi se zatuterale bio tu da ih podupre i izvede na pravi put.

ataimages

 

Njegova sahrana održana je danas, a tim povodom na Novom groblju u Beogradu okupio se veliki broj ljudi, kako bi uputio poslednji pozdrav velikom čovek kakav je bez sumnje bio Nenad. Prisutni ljudi bili su svedoci prizora koji slama i ona najjača srca, kada se pojavila njegova porodica na trenutak je sve stalo, Nenadove naslednice u pratnji majke pojavile su se ispred groblja, držeći se za ruke.

Na prvi pogled činilo se da će uspeti da iskontrolišu emocije, međutim u jednom trenutku potpuno su se slomile, a uprkos zaštitnim maskama koje su nosile, suze su bile očigledne.

Pročitajte i Poslednji pozdrav učitelju: Miloš Biković oprostio se od Nenada Nenadovića (Foto)

ataimages

 

Nenad Nenadović počivaće u Aleji sazlužnih građana pored nedavno preminulog Minje Subote.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading