Anja Mandić priznaje: upropastio si me

Autor:

10.09.2021 19:00

Foto:

Foto:

Anja Mandić otkrila je sa kakvim se izazovima susreću glumci nakon kolektivnog godišnjeg odmora, kao i kako se nakon istog osećaju.



Glumica Anja Mandić (48) sudeći po objavama na njenom Instagram profilu ovo leto iskoristila je na najbolji mogući način. U odličnom društvu glumica se odmarala, te punila baterije za izazove koji je očekuju u nastavku godine.

No, nakon bajkovitog leta povratak u realnost bio je surov, što možemo zaključiti i po rečima koje je Anja Mandić objavila na svom Instagram storiju.

Pročitajte i Anja Mandić ispratila leto fotkom sa posebnom osobom

Instagram screenshot

 

Naime, glumica je priznala da nakon period opuštanja teško ulazi u kostime, a ukoliko bi uspela to bi predstavljalo pravi podvig. Osim toga, Anja je otkrila i da ju je jedna stvar potpuno upropastila.

- Ući u kostim, posle kolektivnog godišnjeg odmora je podvig. Manju zebnju sa imala pred ispite. Sladoledu okrećem ti leđa. Zbogom. Upropastio si me - napisala je glumica.

Pročitajte i U kući Anastasije Mandić se slavi: ovo je poseban dan za čitavu porodicu

Iako je pred njom period privikavanja na poslovne obaveze, nema sumnje da će Anja kao i uvek uspeti da prebrodi sve probleme, te da će se za vrlo kratko vreme vratiti u optimalnu formu i svoje obaveze ispunjavaće kao i do sada.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading