Samo me gleda: Dirljiva fotografija Anje Mandić sa naslednikom

Autor:

26.03.2022 16:30

Foto:

Foto:

Sin Anje Mandić izrastao je u sjajnog momka



Posle smrti čuvenog glumca Milorada Madića Mande, glumica Anastasija Anja Mandić ostala je sama sa njihovim sinom Andrijom. Iako su mnoga deca poznatih roditelja pod budnim okom javnosti, sin Anje Mandić već sada zna da ne želi takvu vrstu pažnje, s toga i ne čudi nedavna fotografija koja je osvanula na njenom Instagram profilu u okviru opcije story.

Pročitajte Prijatelji zauvek: Anja Mandić oslonac u teškim trenucima pronalazi u ovom muškarcu

Instagram screenshot

 

- Samo me posmatra - napisala je šaljivo Anja, podelivši fotku iz automobila, na kojoj ona pozira, dok njen naslednik posmatra svaki njen potez.

- Moj sin je u tim godinama, pa mi je rekao pre neki dan da ne želi da javno pričam o njemu i da bi voleo da ima svoju privatnost. I ja sam ga čula i poslušala. Mislim da je decu važno uvažiti i podržati. Svakako podizanje deteta je odgovornost za svakog roditelja na planeti, ne samo za mene. Imam samo želju da bude zdrav i dobar čovek. Čime god da odluči da se bavi. Neke stvari će birati sam i učiti šta je za njega odgovornost. Ja ću uvek stajati iza, da mu budem vetar u leđa. Moj put sam ja birala i zahvalna sam mojim roditeljima na tome - ispričala je svojevremeno Anja za domaće medije, a možda se upravo u ovome krije stav njenog naslednika, pomenuti pogled govori tome u prilog.

Pročitajte Kakva transformacija: Anja Madnić fotografijom izazvala pometnju

 

 

Glumica je nekoliko puta isticala da sa sinom gradi odnos pun poverenja, a sa Mandinom decom iz prvog braka Andrija ima divan odnos i njhovu veliku podršku. Srećna porodica danas ima ogroman razlog za slavlje i dan ispunjen pesmom i radošću.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading