Ne zna se koja je lepša: Džejla Ramović u senci sestara

Autor:

01.10.2021 21:00

Foto:

Foto:

sestre Dzejle Ramovic vrlo retko se poajvljuju u javnost, međutim, kada bi se pojavile svi bi zanemeli pred njihovom neverovatnom lepotom.



Mlada pevačica Džejla Ramović (19) svoju popularnost stekla je svojim anđeoskim glasom, koji je očarao publiku širom regiona, ali i neverovatnom lepotom. Atraktivna pevačica tek je na početku svoje karijere, a već je postala prepoznatljivo lice širom regiona, međutim, javnost o njenom privatnom životu vrlo malo zna.

Uprkos činjenici da je pevačica vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram, vrlo retko objavljuje fotke sa članovima porodice. Zbog toga je poslednja slika koja je pronašla mesto na njenom profilu izazvala pravo oduševljenje njenih obožavalaca, a u pitanju je fotka sa njenim sestrama Šejlom i Lejlom.

Zvuči neverovatno, ali Šejla i Lejla uspele su da zasene svoju najmlađu sestru, neverovatnim izgledom. Iako ih ne eksponira u javnosti, Džejla vrlo često ističe da joj podrška porodice puno znači na putu za koji se odlučila.

Iako su se odlučile za nešto drugačiji put od najmlađe sestre, Šejla i Lejla podjednako su uspešne u pozivu koje su odabrale. Svojevremeno, Šejla je otkrila da su se sve tri sestre ugledale na majku Editu, te u porodici praktikuju otvorene razgovore o svemu.

Pročitajte i Džejla Ramović uživa na nastupu poznate pevačice u društvu dva frajera

- Sve smo se nekako trudile da se ugledamo na nju, ali i jedna na drugu. Nikada nam nije rekla kako ćemo neke stvari raditi, niti nam je naređivala, već smo uvek otvoreno razgovarale o svemu. Više smo pratile mamu, gledale kako ona radi neke stvari, kako se ponaša, i onda smo i mi tako, jedna na drugu. Lejla i ja smo odgajale Džejlu kada je mama počela da radi. Ona je sada indentična mi. Nekad se iznenadim, osim što izgleda starije, ona toliko zrelo razmišlja za svoje godine - istakla je Šejla svojevremeno za bosanske medije.

Iz ove izjave prilično je jasno da sestre Ramović jedna drugoj pružaju neizmernu podršku i ljubav, te da njihova veza seže duboko, za neke možda i nepojmljivo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading