Džejla Ramović zablistala: novo poglavlje u životu mlade pevačice može da počne!

Autor:

11.06.2021 17:45

Foto:

Foto:

Matura Džejle Ramović potpuno je protekla u znaku mlade pevačice, koja je atraktivnim i gracioznim izgled ukrala svu pažnju



Mlada pevačica koja se proslavila pobedom na takmičenju 'Neki novi klinci', Džejla Ramović (19), uspela je za veoma kratko vreme da postane neverovatno popularna. Uprkos poslovnim obavezama, Džejla je izuzetno odgovorno pristupala i obavezama u školi, koju je nedavno završila.

Povodom kraja srednje škole, organizovano je veliko slavlje, a mlada pevačica ponovo je pokazala savršen ukus, odabravši elegantnu kombinaciju kojom je ukrala svu pažnju.

Pročitajte i Na ovo niste navikli: Severina objavila izazovnu fotku i iznenadila sve!

Pred Džejlom sada se nalazi mnoštvo novih izazova. A s obzirom na njenu karijeru koja i dalje nije dostigla vrhunac čini se da novo poglavlje u njenom životu počinje. Nakon što se utisci sa mature slegnu, mlada umetnica moraće da odluči kojim putem će krenuti, a ta odluka imaće veliki uticaj na ostatak njenog život.

Međutim, donošenje takve odluke zahteva vreme, a do tada Džejla je zaslužila da uživa u plodovima ogromnog truda koji je godinama ulagala.

Komentari. (0)

Loading