Oštar komentar Jelene Karleuše: živimo u nenormalnom društvu

Autor:

02.09.2021 15:25

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša osudila je još jednom nasilje i ubijanje životinja, te poslala izuzetno jaku poruku kojom je pokušala da skrene pažnju javnosti na ugrožene vrste.



Popularna pevačica Jelena Karleuša (43) jedna je od onih koja nema apsolutno nikakav problem da kaže ono što misli, te da iskritikuje koga treba, ali i da pohvali kada neko zasluži. Ovog puta ipak, pevačica striktno kritikuje, i to ne pojedinca, već kompletno društvo u kome živimo.

Naime, dobro je poznato da je Jelena Karleuša veliki ljubitelj životinja, a nekoliko puta do sada oštrim porukama pokušavala je da podigne svest javnosti u regionu o konstantnom ubijanju, te egzistencijalnom krizom u kojoj se određene vrste nalaze.

Iako se njen glas daleko čuje, čini se da ovog puta ipak to nije zadovoljilo Karleušine standarde, te je ponovo odlučila da se oglasi na svom Instagram profilu i još jednom podstakne javnost na razmišljanje.

Pročitajte i Nataša Bekvalac progovorila o bivšima, a reakcija Jelene Karleuše je hit!

Instagram screenshot

 

- U kakvom to nenormalnom društvu živimo, gde treba da objašnjavamo zbog čega je pogrešno ubijati životinje - stoji u poruci na Jeleninom storiju.

Da li će ovog puta uspeti da postigne zadovoljavajuće rezultate, ili joj borba za očuvanje životinjskog sveta tek predstoji ostaje nam da vidimo u danima koji dolaze.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading