Vreme slavlja: Zverka i dete u Jeleni Karleuši

Autor:

17.08.2021 11:15

Foto:

Foto:

Pevačica Jelena Karleuša proslavlja rođendan



Popularna pevačica Jelena Karleuša danas slavi 43. rođendan, brojne čestitke stižu na njenu adresu, a, kako kaže, to joj i te kako znači.

Jednu od prvih javnih čestitki uputio joj je njen menadžer i prijatelj, Zoran Birtašević.

Pročitajte i Necenzurisana verzija Jelene Karleuše - Ovo nikada nismo videli!

- Srećan rođendan, Anđele moj! Znaš i sama koliko sam ponosan na tebe, na tvoje veliko srce! Ispred tebe je velika godina i radujem se da te vidim na vrhu srećnu i nasmejanu! Obećao sam Divni da ću te čuvati i tu je tvoj brat zauvek! Srećan i ovaj dan i ceo život! Voli te tvoj Z - napisao je Birtašević, a Jelena je emotivnu čestitku objavila na svom profilu.

Svoj rođendanski dan Kareluša je obeležila starim video snimkom, iz perioda kada se u njoj verovatno tek začinjala ideja o tome da bi jednoga dana želela da bude Diva.

Pročitajte i Dragana Mirković izuzetno poštuje Jelenu Karleušu, a evo i zašto!

Na snimku je Jelena kao dete, ali uprkos svemu, sličnost je i dalje vidljiva, kako spolja, tako, pretpostavljamo, i karakterno.


- Hvala svima za predivne čestitke i želje, za ljubav, podršku i motivaciju! Znači to ovoj zverki u kojoj i dalje živi dete koje zna da se raduje na rodjendan - napisala je slavljenica u opisu video snimka, pa dodala:

Pročitajte i Jelena Karleuša - Duplo golo!


- Idemo dalje, još jedna godina sa jasnim planom kako da osvojim čitav svet i ostvarim sve svoje snove! Zatvaram oči i gasim svećice ispred mene, čvrsto verujući u godine koje dolaze… - napisala je Jelena, a čestitke su nastavile da se nižu. 

 

Komentari. (0)

Loading