Skrivena poruka muškarcima: Slavica Ćukteraš izričita

Autor:

01.09.2021 10:35

Foto:

Foto:

Dečko Slavice Ćukteraš izuzetno je poželjna titula, kojom retko ko može da se pohvali.



Ljubavni život popularne pevačice Slavice Ćukteraš (36) obavijen je velom misterije. Pevačica se uvek trudila da svoju intimu sačuva za sebe, te je tako nakon rastanka sa Vladom Avramovim odbila da komentariše razloge rastanka. O krahu njihove ljubavi zna se vrlo malo, čak šta više, Slavica je u početku krila da je stavila taćku na brak. 

Posle iznenandnog rastanka pevačica je postala dosta aktivnija na društvenim mrežama, te je odlučila da se ponovo posveti svojoj karijeri. A sudeći prema njenim objavama svoj ljubavni život poprilično je zapostavila, uprkos činjenici da je jedna od najatraktivnijih dama na domaćoj sceni, te da joj udvarača sasvim sigurno ne manjka.

Dečko Slavice Ćukteraš titula kojom retko ko može da se pohvali

Iako nema običaj da na Instagram profilu deli informacije o svojoj intimi, ovog puta Slavica Ćukteraš odlučila je da objavi interesantnu poruku, koja bi vrlo lako mogla da se protumači kao savet muškarcima.

- Recite šta imate za reći. Život je kratak i mi ne čitamo misli - objavila je Slavica.

Pročitajte i Oglasila se Slavica Ćukteraš iz bolnice: Ne mogu više!

Instagram screenshot

 

Domaći mediji svojevremeno atraktivnu pevačicu povezivali su sa određenim muškarcima, međutim Slavica je te navode demantovala, postavivši pitanje da li ona sme da ima muškog prijatelja.

- Sama sam godinu i po dana. Ne razmišljam o muškarcima, imam preča posla - objasnila je svojevremeno pevačica kroz osmeh, te nastavila: - Šta je čudno ako imam muškog prijatelja? Nemam dečka, sama sam - istakla je tada Slavica, a prenosi Puls. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading