Nakon razvoda sa Vladom Avramovim, Slavica Ćukteraš je izjavila da se njih dvoje osećaju fantastično, a da je cilj svega bilo to da njihovo dete ima srećne i zadovoljne roditelje. protekle noći odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte i Slavica Ćukteraš poručila udvaračima: Ja sam Slavica, muškarci moraju to da razumeju da bi podneli ženu kao što sam ja!

Ata Images

 

 

Mediji su tada prenosili da je pevačica usamljena, a ona je po tom pitanju bila iskrena

- Ima udvarača, ali nije se još uvek pojavio taj koji me je osvojio i ko će meni moći da parira. Meni treba jak muškarac, koji će razumeti mene, moj posao i moj život. To ne može svako.

Sinoć je Slavica pronašla malo vremena za svoje pratioce na Instagramu, te je odlučila da odgovara na sva njihova pitanja. "Pucajte", napisala je ona, a mnoštvo ljudi je pohrlilo sa svojim pitanjima.

Pročitajte i Pevačica Slavica Ćukteraš totalno slomljena

Ata Images

 

 

Jedno se odnosilo na anksiozni poremećaj, odnosno da li ju je anksioznost promenila ili naučila nečemu.

- Naučila sam da najviše volim sebe i svoje zdravlje, da prvo vodim računa o mentalnoj higijeni, pa teko onda sve ostalo, i narvano, za kraj, zabole me uvo za ljude. Jako nabijaju anksioznost i zrače - istakla je Ćukterašova.

Stigao je red i na pitanje koje se redovno postavlja pevačici nakon što se razvela od fudbalera Vlade Avramova.

- Da li bi se udala ponovo? - glasilo je pitanje.

- Veliko ne! - sigurno je odgovorila Slavica.

Ćukterašova je nedavno progovorila o temi braka i roditeljstva:

- Ne razmišljam o tome. Papir mislim da uništava taj odnos. Ovo je modernije doba, kao da ti stvara neki pritisak taj papir. Nije sve isto kao u vreme naših roditelja ili baka i deka. Dete je najveća obazva u životu, ne postoji veća. To je živo biće koje zavisi od tebe od prvog dana. Da li je gladno, sito... Nije lako odgajati dete. Jako puno strpljenja, vremena i živaca je potrebno... Tvoj život se promeni. Ukoliko bi došlo drugo, morala bih na početak da se vraćam. Mislim da u ovim godinama nisam spremna. Da sada imam dvadeset i tri godine, verovatno bih rekla da - istakla je pevačica  za portal "srbijadanas" .

Komentari (0)

Loading