Lepa Brena - Suočavanje sa bolnom prošlošću

Autor:

31.08.2021 22:00

Foto:

Foto:

Nakon što je izgubila roditelje, folk zvezda Lepa Brena retko je navraćala u mesto u kome je odrasla



Folk zvezda Lepa Brena rođena je u Tuzli, a detinjstvo je provela u Brčkom, u Bosni i Hercegovini. Nažalost, od kako je izgubila roditelje, pevačica je retko navraćala u mesto svog detinjstva za koje je vežu brojne lepe, a ujedno bolne uspomene.

Pročitajte i Podetinjila - Lepa Brena se vremenskom mašinom vratila u školicu

Dasha Parker

 

No, izgleda da je došao momenat suočavanja, te je Brena rešila da sa sestrom Faketom poseti Brčko, evocira uspomene i pozdravi ljude koje pamti iz najranijih dana.

Njih dve su obišle mesta na kojima su se kao deca igrale, prisetile se lepih trenutaka sa roditeljima i prijateljima, ali i pustile suzu kad su ugledale drage ljude sa kojima su godinama održavale kontakt.

Pročitajte i Morski filozof - Lepa Brena doživela nadahnuće na jahti (Foto)

Ata Images

 

- Brena se od smrti roditelja retko vraćala u Brčko, teško je podnela njihov gubitak i nije bila spremna da se suoči. Stan u kojem su joj majka i otac živeli je prodala, tako da nekretnina više nema. Ovog leta Brena i Faketa su sa Bobom jahtom krstarile Mediteranom, tokom odmora su se prisetile brojnih uspomena i dogodovština, pa zajedno odlučile da je vreme da se vrate u Brčko - otkriva izvor za Blic, pa dodaje:i

Pročitajte i Lepa Brena pokazala skupocenu jahtu - ovako pevačica uživa!

Rajko Ristić

 

- Prošetale su parkovima i ulicama koje pamte od malih nogu, otišle do škole i starog komšiluka, ali posebno emotivno je bilo kada su obilazile drage ljude koji i dalje žive tu, sa kojima nisu izgubile kontakt, a koji su ih odmah prepoznali. Pala je po koja suza, svi su se obradovali Breni i pozvali je u svoj dom. Meštani Brčkog se ponose što je pevačica stasavala i u beli svet otišla iz njihovog kraja, uvek su je čekali raširenih ruku. Pamte je kao veselu, nasmejanu devojku, dobrog vaspitanja i iz fine porodice. Dok su joj roditelji bili živi uvek su pričali o svojoj mezimici, sada im je drago što je ona našla vremena i vratila se.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading