Hedonizam

Lepa Brena pokazala skupocenu jahtu: ovako pevačica uživa!

Autor:

07.06.2021 17:30

Foto:

Foto:

Lepa Brena uživa u luksuznoj jahti, krstareći Jadranskim i Sredozemnim morem. Velelepno plovilo trenutno je usidreno u Crnoj Gori, odakle će se pevačicinu putovanje nastaviti.



Čuvena pevačica Lepa Brena tokom svoje blistave karijere doživela je pregršt nezaboravnih momenata, međutim, s godinama, pevačica sve više uživa u čistom hedonizu. Skupocena putovanja, luksuzni hoteli, velelepne proslave postale su 'svakodnevnica', obzirom na činjenicu da Brena tokom godine više puta da sebi oduška.

Andreja Damnjanović

 

Lepa Brena uživa u luksuzu, a sada je pokazala i kako izgleda jahta!

Zaslužila je pevačica, sasvim sigurno. Međutim, iako je vrlo atkivna na društvenoj mreži Instagram, retko kada imamo prilike da vidimo enterijer skupocenosti u njenom vlasništvu. Ovog puta, Lepa Brena pokazala je kako izgleda glamurozna jahta, kojom vrlo često putujem prelepim morskim putevima.

Nedavno, Brena je opisala skupoceno plovilo, a tada je istakla da su ona i njen suprug Boba sebi hteli da priušte nešto,  zbog specifičnosti situacije.

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela - objasnila je pevačica svojevremeno za Blic.

Pročitajte i Nećete prepoznati s kim je na fotografiji: Lepa Brena čestitala rođendan posebnoj osobi (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Komentari. (1)

Loading
Beli

08.06.2021 12:43

Neka zivi ona je to I zaradila