Ne gubi vreme: Vojaž u društvu starije koleginice (Foto)

Autor:

19.08.2021 20:21

Foto:

Foto:

Samo što je Breskvica objavila sliku sa novim dečkom, Vojaž je na instagramu pokazao sa kim i gde provodi vreme.



Od kada su se pojavili na muzičkoj sceni Srbije, Mihajlo Veruović Vojaž i Anđela Ignjatović Breskvica privlače pažnju javnosti. Bili su jedan od omiljenih ljubavnih parova koji, nakon raskida, nije ostao u dobrim odnosima. 

I dok Vojaž uglavnom ne komentariše ništa u vezi sa Breskvicom, fokusiran na nastupe i nove pesme, Anđela je bivšem dečku prvo uputila pesmu "Srećan put" (Bon Voyage), a onda i nekoliko objava na instagramu. 

Instagram

 

Pevačica je u jednom od poslednjih storija okačila fotografiju na kojoj se nalazi u zagrljaju nepoznatog muškarca, čime je želela da poruči javno da je, nakon raskida od Mihajla, krenula dalje.

Pročitajte i Najzad otkriven pravi razlog! Darko Lazić priznao zašto je raskinuo s verenicom!

Za to vreme, Vojaž neumorno nastupa - gotovo svakog dana, a na jednom od poslednjih koncerata doživeo je prijatno iznenađenje na sceni, kada mu se pridružila starija koleginica Tanja Savić

Instagram

 

- Tanja Savić je upotpunila današnji nastup u Budvi. Apsolutno smo osvojili ovaj grad. Hvala, Tanja - napisao je Vojaž poruku upućenu Tanji, sa kojim su on i Breskvica prošle godine napravili pesmu. 

Ispovest Tanje Savić nakon susreta sa decom - Ne plašim se više ničega!

Nastup u Budvi samo je jedan u nizu koji je poslednjih dana održao Vojaž, jedan od najzaposlenijih muzičara u regionu. On je danas, zajedno sa Nućijem, koncertnim nastupom otvorio 32. Evropsko prvenstvo za odbojkašice, u beogradskoj Areni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

S obzirom na to da je celo leto proveo radno i da uopšte ne planira da se zaustavi, Vojaž je otkrio da u prenatrpanom rasporedu nema vremena za devojku

- Devojku nemam, a kad bi je imao, mislim da ne bi trebala da mi zamera zbog posla.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading