Tanja Savić čezne za muškarcem? Pevačica objavom zbunila obožavaoce

Autor:

01.08.2021 14:00

Foto:

Foto:

Tanja Savić iznenadila obožavaoce opisom na fotografijama koje je objavila nedavno na svom Instagram profilu



Pevačica Tanja Savić (36) nedavno je uspela u misiji da svoje mališane vrati kući, nakon što ih je njihov otac Dušan, bez njenog znanja odveo u Australiju. Tanja je prošla trnovit put kako bi ponovo videla svoje naslednike, a sada, kada je konačno uspela odlučila je da ode na zasluženi odmor, te uživa u kvalitetnom vremenu sa porodicom.

Pevačica je nedavno objavila i fotku s letovanja, međutim detalj koji je svima ukrao pažnju bio je opis koji se našao uz pomenutu fotku.

- Leto je, gde si ti, ne znam gde si ti - glasio je opis. Tanja je upotrebila reči popularne numere 'Leto je', ali svi su se zapitali da li pevačica čezne za nečijim prisustvom, te da li se obaća muškarcu.

Pročitajte i Ispovest Tanje Savić nakon susreta sa decom: Ne plašim se više ničega!

Nakon duge i iscrpljujuće preprike s ocem njene dece Dušanom, koja i dalje traje, mnogi su pomislili da Tanji treba oslonac u vidu muškarca koji će je podržati u ovoj situaciji. Međutim popularna pevačica nije se oglašavala o svojim, navodno, novim ljubavima, a konstantnu podršku uživa od svoje porodice koja joj je tokom celog procesa čuvala leđa.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Malisa Dimitrijevic

02.08.2021 18:57

Umesto da proba samnom,ispuni svoj zivot,ona ode pogresnom liku. Al oke hoce ona ludog brzog i zestokog umesto onog pravog "mene" 🙄