Glumica Tijana Pečenčić: nisam emotivno ispunjena

Autor:

18.08.2021 23:00

Foto:

Foto:

Posle kraja ljubavi sa zagrebačkim kolegom Jankom Popovićem Volarićem, glumica Tijana Pečenčić nije emotivno ispunjena, ali zato sprema veliki profesionalni kambek ulogama u seriji i u filmu



Nakon regionalnog uspeha koji je postigla igrajući u serijama “Vojna akademija”, “Kud puklo da puklo” i “Na granici”, Tijanu Pečenčić (34), uprkos tome što se snima više nego ikad, nismo imali prilike da vidimo u mnogim domaćim ostvarenjima. Glumica, koja je karijeru gradila skromno i nenametljivo, sada je rešila da to promeni, pa ćemo je na jesen gledati u seriji “Kolo sreće”, a potom i u filmu “Budi Bog s nama”. Posle kraja velike ljubavi sa zagrebačkim kolegom Jankom Volarićem Popovićem, priznaje da dugo nije zaljubljena.

Andrej Nihil

 

Trenutno živimo zlatno doba kad je domaća filmska produkcija u pitanju, a vas nema. Postoji li razlog za to?

- Drago mi je zbog toga što je domaća produkcija napredovala i što je publika mogla da prati nekoliko zaista odličnih serija. Nadam se da se to “zlatno doba” neće isključivo odražavati na kvantitet, već da će se više pažnje i sredstava ulagati u kvalitet proizvodnje serija i filmova. Nisam sigurna zašto me nije bilo, mogu samo da pretpostavim da je to zato što sam u jednom periodu paralelno radila u Beogradu i Zagrebu.

Pročitajte i Milica Milša: Čovek posle korone više nije isti

Andrej Nihil

 

- Postojala je ta jedna faza kad sam više vremena provodila u Zagrebu, zbog angažmana na seriji i filmu. Nakon toga je počela pandemija virusa korona i mislim da mnogi ljudi odavde nisu bili sigurni gde sam, što potvrđuju i susreti sa kolegama koje se najčešće iznenade kad me vide, pa pitaju: “Jesi li još uvek u Zagrebu?”, “Ti si tu?” U Beogradu sam. Ovde živim.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju vašeg omiljenog magazina Gloria!

Komentari. (1)

Loading