U kući Anastasije Mandić se slavi: ovo je poseban dan za čitavu porodicu

Autor:

16.08.2021 18:00

Foto:

Foto:

Anja Mandić slavi. Današnji dan poseban je za porodicu popularne glumice i supruge tragično preminulog glumca Milorada Mandića.



Anastasija Mandić (48), glumica i supruga tragično preminulog Mande, nema običaj da detalje iz privatnog života iznosi u javnost. Vrlo vešto svoju privatnost čuva od radoznalih očiju javnosti, a kada govori za medije odmerena je, zbog čega je mnoge post na njenom Instagram profilu poprilično iznenadio.

Naime, Anja je podelila fotografiju bake svojih naslednika, te je otkrila da je danas za čitavu porodicu veliki dan, s obzirom na činjenicu da njihova bakuta puni 95 godina.

Pročitajte i Ostavio nam je Ljubav, Veru i Nadu: emotivna objava Anje Mandić povodom petogodišnjice od Mandine smrti

- Na današnji dan Bakuta naša napuni 95 godina! Podigla je dve unuke, jednog unuka i najmlađeg, kako kaže i najslađeg praunuka. Sada se seća samo lepog, tako veli - napisala je glumica u opisu pomenute fotke.

Ova objava oduševila je njene obožavaoce, koji su joj u komentarima slali pozdrave i čestitke, te iskazali oduševljenje činjenicom da je glumica odlučila ovako važnu stvar da podeli sa svima.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading