Rasta mi je poklonio najlepši kompliment: Nataša Bekvalac provocira Anu Nikolić?

Autor:

09.08.2021 20:00

Foto:

Foto:

Nataša Bekvalac od sebe odbija priče u kojima joj se pripisuje više od profesionalne veze sa reperom Rastom



I dok mediji bruje o besu Ane Nikolić, bivše reperove supruge, koja je u više navrata izjavljivala kako je on ljubav njenog života, čini se da Nataša Bekvalac svojim potezima samo doliva ulje na vatru.

Navodno, je inicijalna kapsula bila to što je Rastin i Natašin duet uopšte snimljen, jer je Ana očekivala ekskluzivno pravo na udruživanje sa ocem svoje ćerke, koje bi, prema njenim proračunima, trebalo da je vrati na scenu na velika vrata.

Pročitajte i KONAČNO - Oglasila se Ana Nikolić i otkrila šta misli o bliskosti Nataše Bekvalac i Raste

Instagram

 

Konflikt je potvrđen time što je Nikolić otpratila sa društvenih mreža koleginicu Bekvalac, sa kojom ni ranije nije imala prisan odnos, a potvrđen time što je Nataša zakazala premijeru dueta u vreme kada je Ana imala nastup nedaleko odatle.

Ana Nikolić je, prema pisanju medija, loše podnela novonastalu saradnju, i kako su neki izvori otkrili, Rasti slala niz uvredljivih pretećih poruka.

Nataša Bekvalac je prokomentarisala navode, te istakla da se ne obazire previše na šuškanja o tome da se Ana naljutila na nju zbog saradnje sa Rastom.

Pročitajte i Nataša Bekvalac i Ana Nikolić stavile tačku na prijateljstvo, a sve zbog ovoga?

printscreen

 

- Ne može da mi smeta nešto što ne postoji. Mediji nisu moj život, ja nisam s uma sišla. Ja generalno nisam imala nikakav problem, niti bilo kakvu negativnu emociju sa njene strane - rekla je Nataša za emisiju "Premijera".

Ipak Bekvalac se nedavno pojavila na promociji spornog dueta, a iskoristila je priliku da da vrlo provokativnu izjavu. 

Ona je, naime, govorila o tome kako sebe ne doživljava kao lepoticu i da nije preterano oduševljena komplimentima koje dobija na račun izgleda, ali da je najlepši dobila upravo od Stefana Đurića Raste.

- Lepa je ta slika, ali mi se mnogo više sviđa onaj kompliment kasnije koji je Rasta napisao, a glasi: 'Ona nije pevačica, ona nije izvođač, ona je žena ratnik'. To je možda jedan od najlepših komplimenata koje sam kao žena i umetnik u životu dobila" - priznala je pevačica.

Komentari. (0)

Loading