Rasta otkrio zbog čega mu je "pukla" ljubav sa Anom: To nije bilo zdravo

Autor:

31.07.2021 15:00

Foto:

Foto:

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić dugo su krili svoju ljubaav, a nakon nešto više od godinu dana braka, veza je pukla usled, kako kažu, previše emocija



Reper se prisetio ljubavi sa bivšom suprugom, kako je počela i kako je krunisana brakom.

- Sa Anom se desila ljubav na prvi pogled. Nisam znao da će ona biti žena sa kojom ću imati dete. Nikada ništa nisam planirao, sve sam ostavljao da se samo desi. Sam brak sa njom se desio potpuno prirodno, neposredno... Jednom smo se pre nastupa dogovorili da ćemo da odemo do matičara i da ćemo se venčati. To je tako i bilo. Nikoga nismo obavestili, ali apsolutno niko nije znao, ni njen brat, baš niko. Čak su se i ljutili. Porodica je osetila kao da nisu dobrodošli - rekao je Rasta.

Pročitajte i KONAČNO - Oglasila se Ana Nikolić i otkrila šta misli o bliskosti Nataše Bekvalac i Raste

Ata Images

 

Rasta je otkrio da je njihova veza bila prilično turbulentna.

- To je bio turbulentan odnos, ali ne u smislu da smo imali toliko svađa i problema. Naš odnos je bio kao neki spot koji nikako da se završi. To je bilo ludilo. Putovali smo, išli na žurke, konstantno smo živeli taj neki život. U jednom momentu to nije bilo nešto što je racionalno. To je bio momenat kad smo shvatili da ipak živimo ovozemljaske živote i da imamo po jedan život.

Pročitajte i Slobodan Loka Nešović o incidentu sa Rastom - Nema opravdanja za siledžijstvo i agresiju

Ata Images

 

Stefan je potom prokomentarisao to što Ana Nikolić neretko ističe da je on njena najveća životna ljubav.

- Osetio sam tu njenu ljubav. Moram da priznam da sam je čak osetio i kada sam bio u zatvoru. Pre toga u svakom momentu. Toliko smo bili posvećeni jedno drugom da to prosto nije bilo zdravo - zaključio je Rasta u emisiji "U trendingu".

Komentari. (0)

Loading