Vanesa Brajant očajna: Kobi bi bio razočaran njenim ponašanjem!

Autor:

07.08.2021 18:00

Foto:

Foto:

Vanesa Brajant očajna zbog situacije u kojoj se našla, a sve zbog njene majke, Sofije Lejn.



Udovica slavnog košarkaša Kobija Brajanta, Vanesa našla se u prilično nezgodnoj situaciji zbog tužbe koja je, verovali ili ne, na njenu adresu stigla od strane njene majke Sofije Lejn. Sofija je smatrala da su joj Vanesa i Kobi dužni 200.000 dolara, zbog, kako ona tvrdi, činjenice da je radila za njih kao dadilja gotovo 20 godina.

Gettyimages

 

Pored toga, Sofija je istakla da joj je Kobi obećao da će se o njoj brinuti do kraja života, a da ju je nakon njegove tragične smrti Vanesa izbacila iz kuće, koju je navodno slavni košarkaš kupio njoj.

Vanesa je ovu tužbu opisala kao neozbiljnu, sramotnu i nezamislivo bolnu, s obzirom na činjenicu da se cela situacija događa u najtežem periodu za njenu porodicu, nakon gubitka voljenog supruga i brižnog oca, kakav je Brajant bio.

Pročitajte i Vanesa Brajant čuva sećanje na tragično preminulu ćerku! (foto)

Gettyimages

 

- Moj muž nikada ništa nije obećao mojoj majci, a sada bi bio toliko razočaran njenim ponašanjem i nedostatkom empatije - istakla je Vanesa za strane medije.

- Izdržavala sam je više od 20 godina i nikada nije bila moja ili Kobijeva kućna pomoćnica niti je bila dadilja. Samo je povremeno čuvala moje starije devojčice dok su bile male - dodaje ona.

Slučaj je zvanično završen, međutim uslove nagodbe koju su majka i ćerka sklopile nisu poznati.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading