Neopisiva bol

Vanesa Brajant čuva sećanje na tragično preminulu ćerku! (foto)

Autor:

25.03.2021 13:45

Foto:

Foto:

Vanesa Brajant čuva sećanje na tragično preminulu ćerku. Gubitak deteta i supruga emotivno je potpuno slomio suprugu slavnog košarkaša, a rana je i dalje sveža.



Vanesa Brajant krajem prošle godine doživela je ogromnu nesreću, kada je u trenutku ostala bez voljenog supruga i 13-godišnje ćerke. Neutešna majka odlučila je da uspomenu na tragično preminulu ćerku zauvek drži kraj sebe, kako u srcu tako i na koži, te je njen nadimak istetovirala - Mambacita - reč je o nadimku njene ćerke Điđi.

I dok je ceo svet oplakivao tragičnu smrt Kobija Brajanta i njihove Điđi, 38-godišnja Vanesa trudila se da svoj život i život svoje porodice, ćerki Natalije, Bjanke i Kapri koliko toliko vrati u normalu, te je svoje naslednice takođe pokupavala da zaštiti od ogromne tuge zbog gubitka najvoljenijih.

Pročitajte i Legendarni košarkaš Kobi Brajant poginuo u Kaliforniji

- Ova bol je nezamisliva, ali jednostavno morate ustati i gurati napred. Ležanje u krevetnu i plakanje neće promeniti činjenicu da moja porodica nikada više neće biti ista. Ali ustajanje iz kreveta i guranje napred učiniće dan boljim za more devojke i mene. Tako da to radim - objasnila je vidno uznemirena Vanesa svojevremeno za strane medije.

Udovica Kobija Brajanta nakon smrti supruga na sebe je preuzela sve projekte porodice Brajant. Nedavno je i pokrenula humanitarnu organizaciju Mamba & Mambacita Sports Foundation, u čast surpuga i ćerke, namenjenu osnaživanju mladih devojaka kako bi im se pružile jednake mogućnosti u sportu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading