Ekskluzivno za Gloriju

Nađa Higl donela odluku: osvajačice zlatne medalje napušta Srbiju!

Autor:

03.08.2021 23:00

Foto:

Foto:

Odlučna u nameri da sinovima Draganu i Mihailu pruži šansu da žive u društvu u kome mogu da ostvare svoje ambicije iz bilo koje oblasti, nekadašnja šampionka u plivanju Nađa Higl rešila je da se s porodicom preseli u Sloveniju



Nekadašnja svetska šampionka u plivanju Nađa Higl (34) odselila se s porodicom, suprugom i sinovima Draganom (7) i Mihailom (6), u Sloveniju. Njen suprug, IT stručnjak Milan Boharević, s kojim se venčala u septembru 2013, dobio je posao u slovenačkoj prestonici. Nađa ističe da nije bilo lako doneti takvu odluku.

Privatna arhiva

 

- Radujem se novom početku - kaže za Gloriju osvajačica zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Rimu 2009. u disciplini 200 metara prsno i dodaje: - Pre nekoliko meseci doneli smo konačnu odluku da se preselimo, ali nas je situacija sa virusom korona malo usporila. Nadam se da ćemo sve završiti do kraja leta, kada stariji sin treba da krene u školu. 

Pročitajte i Nađa Higl: Moja glava je istrenirana da ne odustaje i da prkosi, a telo da sluša

Privatna arhiva

 

Premda važni za svaku porodicu, bolji uslovi za život nisu bili jedini razlog za odluku o napuštanju Srbije.

- Umorna sam od stalne borbe sa nevidljivim neprijateljima. Ljudi se ovde prelako potroše. Videli ste i da se Milorad Čavić vratio u Ameriku. Ko zna, možda smo i mi krivi jer ne znamo da se borimo na pravi način - rekla je Nađa za Sport klub.

Ostatak teksta pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

magazin Gloria

 

 

Komentari. (0)

Loading