Jedini muškarac kojem je Bojana Krsmanović prišla prva!

Autor:

06.07.2021 15:50

Foto:

Foto:

Manekenka Bojana Krsmanović odavno je svoju karijeru podigla na najviši nivo. Glamurozne zabave, koje posećuju svetske zvezde, sastavni su deo posla kojim se bavi, te je Bojana za Gloriju otkrila, kakve su poznate face u privatnijem okruženju



Bojana Krsmanović kaže da  je posećujući zabave koje organizaciji modni dizajneri upoznala svaku iole poznatu ličnost iz sveta muzike i filma, budući da su zvezde česti gosti na ovakvim, a posebno žurkama koje su humanitarnog karaktera.

Pročitajte i Bojana Krsmanović – Leto najradije provodi na evropskim ostrvima!

Jakov Simović/Gloria

 

- Sve su to normalni i pristojni ljudi. S obzirom na to koliko su postigli u životu i na količinu popularnosti, nimalo nisu arogantni. Verujem da su samo “mali ljudi” arogantni i umišljeni, velike zvezde su prizemne. Oduševljena sam Irinom Šajk. Mnogo mi se dopadaju njena energija i humor. To je još jedna stvar koju sam zaključila o poznatim ličnostima - veoma su duhovite. S takvim ljudima je lako raditi, a niko ne voli namćore i negativce koji otežavaju posao celoj ekipi. Osim talenta ili lepote, za uspeh je važno i to kakva ste osoba.

Pročitajte i Bojana Krsmanović i Tamara Kalinić - Srpske lepotice na crvenom tepihu (foto)

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Na pitanje da li je tamo upoznala, ukoliko ga ima, svog idola, manekenka je odgovorila:

- Ne mogu reći da mi je idol, ali jedina osoba kojoj sam ja prišla kako bih je upoznala jeste Borat, odnosno glumac Saša Baron Koen. Obožavam ga, neverovatno je pametan i zanimljiv, glasno se smejem kad gledam njegove komedije.

A potom je ispirčala kako je došlo do ovog susreta.

Pročitajte i Bojana Krsmanović - Lepotica na plažama Malibua

Foto: Amanda Edwards/Getty Images

 

- Bila sam u Los Anđelesu na žurki povodom dodele Oskara kad mi je prišao glumački agent i pitao me da li sam zainteresovana da se bavim glumom. Našalila sam se i rekla da bih ja, s obzirom na to da imam “jače” akcentovanje engleskog, jedino mogla da glumim Borata. On se nasmejao i rekao da je Saša Baron Koen iza mene. Prišla sam mu i ispričala mu to, a onda smo oboje počeli da govorimo Boratovim akcentom. Bilo je mnogo zabavno - prisetila se Bojana za Gloriju.

Ceo intervju pročitajte u novoj Gloriji!
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading