Popularna pevačica trudna? Seka Aleksić iznenadila obožavaoce odgovorom

Autor:

30.06.2021 10:45

Foto:

Foto:

Život Seke Aleksić nalazi se pod konstantnom lupom određenog dela javnosti, ipak, pevačica se vrlo dobro snalazi u takvim okolnostima, te određene detalje iz privatnog života vešto čuva za sebe.



Pevačica Seka Aleksić (40) poznata je kao jedna od retkih javnih ličnosti bez dlake na jeziku, a iako je svaki njen potez pod posebnom prismotrom javnosti, pevačica se ipak trudi da određene detalje iz privatnog života zadrži u svoja četiri zida.

Međutim, kako je trend društvenih mreža sve popularniji, ni Seka nije odolela, te je odlučila da svojim pratiocima pruži priliku da saznaju ekskluzivne informacije iz njenog života. 

Instagram screenshot

 

- Uz čaj od đumbira odgovaram na pitanja - poručila je Seka, te se našalila - ljut je, pazite šta pitate.

U moru pitanja, jedno nam je ukralo pažnju, a tiče se trudnoće popularne pevačice: - Da li si trudna opet? Upitao je jedan od radoznalih obožavalaca, a odgovor koji je dobio na ovo pitanje iznenadio je javnost.

- Volela bih, za sada ne. Samo sam ugojena - poručila je Seka uz niz emotikona koji plaču od smeha.

Pročitajte i SUZE Seke Aleksić u programu uživo šokirale javnost: Otac je tukao majku, a brat je skočio na njega! (video)

S obzirom na činjenicu koliko joj uloga majke prija, ne čudi Sekina želja da se još jednom ostvari u istoj. Međutim, hrabrost i odvažnost da prihvati da se ugojila predstavlja pravi presedan, upravo zbog činjenice da javne ličnosti teže savršenstvu, a vrlo je malo onih koje svoje nesavršenosti otvoreno priznaju i prihvataju.

Komentari. (2)

Loading
Nena

15.07.2021 09:23

Kraljica😂😂😂😉

Ljiljana

18.07.2021 08:52

Prelepa Seka ❤️