Ogromna tuga

SUZE Seke Aleksić u programu uživo šokirale javnost: Otac je tukao majku, a brat je skočio na njega! (video)

Autor:

31.05.2021 11:30

Foto:

Foto:

Suze Seke Aleksić šokirale su domaću javnost. Popularna pevačica u emotivnoj ispovesti otkrila je neke zaista neverovatne detalje iz detinjstva, a suze su same krenule...



 

 

Pevačica Seka Aleksić (40) u programu uživo podelila je traumatično iskustvo iz detinjstva, koje ju je obeležilo za ceo život. Gledaoci su bili šokirani njenim rečima, a u jednom trenutku Seka nije mogla da kontroliše emocije, te su suze same krenule.

Suze Seke Aleksić zbog oca Milovana!

Njen otac, Milovan, imao je problema sa porocima, pre svega Alkoholom. Zbog toga, ali i činjenice da su živeli u izuzetno lošim uslovima, Seka je kao dete proživela stvari koje ni jedno dete, nikada, ne bi smelo da doživi. Potresne scene nasilja i dan danas proganjaju pevačicu.

- Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sećam se dve situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udarao ga je po glavi, d abi se on sklonio sa majke jer ju je tukao - prisetila se Seka, te nastavila u istom dahu:

- To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave - dodala je pevačica.

Ubrzo nakon toga, savladale su je emocije, a suze su same krenule da se slivaju niz njene obraze. Da bi, nakon što se smirila, otkrila i kako je podnela rastanak roditelja.

- Živela sam sa roditeljima i bratom u Zvorniku sve do početka rata. Pre nego što smo izbegli iz Bosne, mama i tata su se razveli, to je za mene bilo veoma teško. Odrasla sam preko noći. Brat i ja smo pripali mami. Tat aje bio pažljiv prema bratu i meni, ali je mnogo pio i u tom stanju je pravio dosta neprijatnosti u kući. Zbog toga su se i razveli. Otac bi bio mnogo srećniji čovek da njegovim životom nije zagospodario alkohol. Majka nikada o njemu nije govorila ružno, iako je bilo toliko situacija kada je za to imala razloga - opisala je Seka, te otkrila da život živela na rubu egzistencije.

Televizija K1

 

- Te 1992. godine izbegli smo u Banju Koviljaču gde sam završila četvrti razred osnovne škole. Ne volim da se sećam tog perioda, bio je ispunjen velikom nemaštinom. Živeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala na korišćenje, spavali smo na strunjačama. Nismo imali šporet, komšije su znale da nešto skuvaju i donesu. Po sedam dana smo jeli samo pasulj. Posle smo dobili šporet na poklon i bili smo jako srećni - zaključila je Seka u emisiji 'Preživeli'.

Njen tata preminuo je pre četiri godine, a uprkos svemu nedostaje joj. A momenat kada je njen otac upoznao unuka Jakova, kako ističe, pamtiće zavek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @k1televizija

Uprkos svemu što je preživela, te neizmerne tuge koju i dan danas oseća, Seka je zahvalna na iskušenjima koja je prebrodila, jer ne bi bila osoba kakva je danas. Vrsna domaćica, brižna majka i neverovatna supruga.

Komentari. (0)

Loading