Stala na kraj glasinama o pomirenju: Dženifer Aniston otkrila u kakvom je odnosu s Bredom!

Autor:

25.06.2021 23:00

Foto:

Foto:

Dženifer Aniston i Bred Pit svojevremeno su predstavljali najskladniji par u Holivud, međutim iznenadan prekid njihove ljubavi iznenadio je mnoge, a cela stvar ostala je obavijena velom misterije.



S obzirom na činjenicu da je njihov odnos od rastanka davne 2005. godine obavijen velom misterije, informacije koje je Dženifer podelila sa gledaocima gostujući kod Hauarda Sterna propraćene su s velikom pažnjom.

Gettyimages

 

Obožavaoci širom sveta intezivno se nadaju njihovom pomirenju, međutim Dženifer Aniston i Bred Pit nikada se javno nisu oglašavali povodom toga. Hauard nije mogao da propusti priliku, te je upitao Dženifer o situaciji koja se dogodila nedavno, a kada se sa bivšim suprugom Bredom našla na istoj sceni.

- Bred i ja smo prijatelji, često razgovaramo i nema ničeg neobičnog u tome, osim što svi pokušavaju u našem odnosu da vide nešto više od toga - otkrila je glumica, te tako stala na kraj glasinama o pomirenju i razočarala armiju obožavalaca širom sveta.

Pročitajte i Dženifer Aniston postaće majka u šestoj deceniji života?

Podsećanja radi, Dženifer i Bred uživali su u ljubavi od 2000. do 2005. godine, kada je Bred iznenada odlučio da stavi tačku na njihov odnos i dalje nastavi sa Anđelinom Džoli.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading