Najtužniji dan za Meri Cetinić: Sunce moje, dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj

Autor:

02.06.2021 21:30

Foto:

Foto:

Ćerka poznate pevačice Meri Cetinić preminula je u KBC-u Split u 44. godini. Tužnu vest pevačica je objavila na društvenim mrežama



Ivana Burić, ćerka legendarne Meri Cetinić (67), i sama pevačica, preminula je od teške bolesti u 44. godini.

O tragičnom događaju javnost je izvestila neutešna majka, koja je, inače, ćerku sama odgajala

U dirljivoj poruci oprostila se od kćeri Ivane Burić.

Pročitajte i Godinu za nama obeležili su brojni odlsaci - Svet je ostao bez velikih ljudi!

 

- S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučer u KBC Split u 44-oj godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talenat, humor... činile su naš život sretnim, prepun ljubavi... Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno...Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama... a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu...Tvoje stotine puta ponavljano "Mami, I love you" odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi...... - napisala je tužna majka.

Pevačica Jasna Zlokić (66), potresena je vešću.

- Nisam se čula s Meri, vijest sam sinoć kasno doznala. Javili su mi prijatelji iz Splita. Još je rano da smetam Meri, a i treba se pripremit za to. Ivanu sam, naravno, znala. Ivana je jedno divno, toplo biće, milo, muzikalno, obrazovano. Da tako brzo ode, baš tuga. To je iz dubine srca, baš sam tužna i tako bolna. Dijete je to. To je strašno bolno, za Mericu sigurno pogubno. To je teška bol i teška rana koja sigurno nikad zacijelit neće - rekla je potresena Jasna Zlokić, prenosi 24hr.

Inače Meri je bila izuzetno srećna i ponosna što je Ivana odabrala muziku kao svoj poziv i što su imale priliku sarađivati zajedno i često je isticala koliko su povezane i kako se dobro slažu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading