Bila je to velika ljubav: Ana Ivanović je pre Bastijana ljubila ovog košarkaša!

Autor:

27.05.2021 20:36

Foto: Brax

Foto: Brax

Pre nego što je počela da se zabavlja sa Bastijanom, Ana Ivanović bila je u kratkoj, ali intenzivnoj vezi sa košarkašem Ivanom PaunićemNekadašnja teniserka Ana Ivanović (33) već pet godina uživa u srećnom braku sa bivšim reprezentativcem nemačke fudbalske reprezentacije Bastijanom Švajnštajgerom (36), sa kojim ima dvojicu sinova Luku i Leona

Rešena da se maskimalno posveti porodici 2016. godine prekinula je profesionalnu tenisku karijeru, danas je srećna supruga i majka, a malo ko se seća da je pre veze sa Bastijanom bila u ljubavi sa srpskim košarkašem

Brax

 

Kada je za vreme meča koji je 2013. godine Ana igrala u Lincu na svom tviter nalogu napisao: "Fantastičan početak, idemo dušo!", apsolutno svi su znali da je teniserka započela vezu sa srpskim košarkašem Ivanom Paunićem, o čemu se dotad samo nagađalo. 

Jakov Simović

 

Par je proveo tri meseca u ljubavi, nakon čega je Paunić, koji trenutno igra u Rusiji, izjavio da su njihovu vezu uništili mediji. 

Ubrzo posle raskida sa Paunićem, teniserka je počela da živi ljubavnu bajku sa sadašnjim suprugom, a košarkaš se pre dve godine oženio dugogodišnjom devojkom Milicom Jelić, danas Paunić, nekadašnjom Mis Srbije. Par ima sina Luku. 

Jakov Simović

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading