Milica i Ivan Paunić: Crkvena zvona i sirene za uzbunu

Autor:

03.07.2019 16:59

Foto:

Foto:



Manekenka i košarkaš, Milica i Ivan Paunić posle crkvenog venčanja napravili su zabavu koja se umalo pretvorila u noćnu moru nakon što je nestala struja jer je oluja poplavila elektronske uređaje, a u jednom momentu pretila je i opasnost od požara

Košarkaš Ivan Paunić (31) i njegova supruga Milica (29) venčali su se u kripti Crkve Svetog Save. Par, koji je pre tri godine sklopio građanski brak i dobio sina Luku (1,5), posle tri odlaganja zbog nepredviđenih okolnosti zakleo se na vernost i pred Bogom. Svadba umalo da bude prekinuta zbog poplava prouzrokovanih olujom koja se obrušila na Beograd, ali, na sreću, problemi sa strujom u hotelu brzo su sanirani, pa se slavlje, koje su mladenci dugo i brižljivo pripremali, nastavilo do ranog jutra.

Iako su zajedno već pet godina i prošli su mnogo lepih i manje lepih stvari, Ivan i Milica otkrivaju da su pred sveštenicima osećali veliku tremu.

- Vladika Stefan Šarić, koji nam je i prijatelj i dugo ga poznajemo, posle obreda održao je govor u kome je naglasio da čovek poseduje lepotu i tela i duha, te da sjedinjavanje pred Bogom nosi veliku odgovornosti, jer mi sad imamo obavezu da tu lepotu ljubomorno čuvamo od drugih, samo jedno za drugo - priča Milica.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 1. jula!