Ana Rajković pokrenula je sopstveni biznis: nešto potpuno inovativno na tržištu!

Autor:

02.05.2021 19:00

Foto:

Foto:

Supruga Predraga Rajkovića, Ana odlučila je da se oproba i kao preduzetnica, a da joj talenta ne fali oduvek je znala njena majka, koja ju je od malena hrabrila i podržavala.Ana Rajković, supruga našeg golmana Predraga Rajkovića, uključila se danas iz Remsa u Francuskoj u program televizije K1 i otkrila da je postala preduzetnica. Naime, lepa Ana pokrenula je brend kvalitetne dečje obuće koje kako kaže nema u našoj zemlji. 

- U Francuskoj uživam, jer u Beogradu uvek jurim i žurim. Moja mama kaže da sam veoma talentovana da sebi napravim haos i gužvu u životu, pa sam u skladu sa tim nedavno pokrenula brend obuće za decu, nešto potpuno inovativno na našem tržištu. Želim da uz atraktivan dizajn ta obuća bude i veoma kvalitetna – istakla je Ana u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1. – Garantujem da će svaki par dugo trajati, a verujem i da će svaka mama svom detetu moći da priušti patofne koje su prve u ponudi. Njihova cena je 40 evra. 

televizija K1

 

Supruga našeg fudbalera u emisiju se uključila sa mlađim sinom Tadijom kojeg je držala u naručju i kazala da je nedavno napunio šest meseci. 

- Stariji sin Relja je trenutno u vrtiću. Vodim veoma miran život u Remsu. Inače, ovde je i dalje lockdown ali ja verujte to i ne primećujem jer sam stalno sa decom i uživamo napolju, u parku. Rade samo prehrambene prodavnice, apoteke i pojedini privatni vrtići i škole – rekla je Ana. 

Na „šuškanja“ da je Predrag dobio nekoliko ponuda za nastavak karijere i preseljenje u drugi grad, Ana odgovara sa smeškom. 

- Dobili smo hiljadu poruka sa pitanjima gde idemo. To će naravno biti onaj klub za koji Predrag proceni da mu daje najviše prilike da igra i napreduje u karijeri, a ja se potajno nadam da će to biti neko mesto na moru – rekla je Ana Aleksandri i Bošku

Pročitajte i Ana Rajković na svet je donela zdravog dečaka, a evo kako izgleda posle samo tri dana! (foto/video)

televizija K1

 

Jutros je bila vredna i uveliko ofarbala jaja pre nego se uključila u emisiju „Kec na jedanaest“ i kazala da u tome uživa. 

- Dok su deca još mala mogu da se igram i farbam ih onako kako ja volim. Kupila sam silne perlice i zlatne listiće, ali od naredne godine verujem da će to biti samo sličice koje sinovi odaberu. Predrag uvek ima utakmicu na Uskrs, a nas troje ćemo uživati kod kuće – rekla je Ana na K1. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading