Ana Rajković na svet je donela zdravog dečaka, a evo kako izgleda posle samo tri dana! (foto/video)

Autor:

19.10.2020 14:32

Foto:

Foto:



Porodila se Ana Rajković, na svet donela zdravog dečaka. Supruga Predraga Rajkovića porodila se u Beogradu i sve je proteklo u najboljem redu.

Lepe vesti podelio je ponosni tata na svom Instagram profilu. Uz fotografiju Ane i drugog sina, Predrag je napisao emotivnu poruku:

- Hvala ti, živote, na još jednom prelepom anđelu. Volim vas!

Ana i Predrag Rajković: Mini haljina i fudbalska lopta za prvu fotku sa sinom (foto) 

porodila se Ana Rajković

Za svog drugog sina, Ana i Predrag izabrali su ime Tadija, a njihov sinčić Relja, dobio je društvo za igru.

Par je prvog sina dobio u julu 2019. godine. A kako je Ana ranije govorila, oduvek je želela da ima mnogobrojnu porodicu, punu ljubavi. Sada joj se ostvario veliki san.

Ana i Predrag Rajković doputovali u Beograd: Sve je spremno za dolazak bebe (foto) 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana) дана 15. Окт 2020. у 1:48 PDT

Najveća je sreće imati mnogo dece. Mi smo tek na početku što se tiče proširenja porodice. Nadam se da nećemo praviti ovako male pauze, ali se i ne plašim toga. Celog života sam maštala da imam brata ili sestru i ovako nadomešćujem tu prazninu u mom životu. - rekla je jednom prilikom Ana za Story.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana) дана 29. Јул 2020. у 7:09 PDT

Da je sve u najbolje redu nakon porođaja, te da se oseća odlično, supruga fudbalera Ana Rajković pokazala je najnovijim snimkom koji je objavila na društvenim mrežama. Na pomenutom snimku manekenka s osmehom uživa u jutarnjoj kafi.

Svoju liniju samo tri dana nakon porođaja pokazala je i u crnoj uskoj haljini, promene na manekenki su primetne, no verujemo da će se ona u najkraćem periodu vratiti svojoj prepoznatljivoj liniji, te da će nastaviti da pleni poglede svojim prepoznatljivim izgledom.

Nakon višečasovnog puta, Ana je konačno pala u zagrljaj svom voljenom suprugu, a i taj momenat kao i sve pre toga, ovekovečila je romantičnim snimkom na svom Instagramu.

Porodica je na okupu, srećna, a mi im želimo još mnogo godina sklada i ljubavi, te puno zdravlja.