Brat Vojina Ćetkovića neizmerna je podrška slavnom glumcu: Da nije bilo njega ne bih bio glumac kakav sam danas!

Autor:

29.04.2021 19:45

Foto:

Foto:

Brat Vojina Ćetkovića vrlo retko se pojavljuje u javnosti. Popularni glumac iako jedan od najpopularnijih na domaćoj sceni svoju porodicu izbegava da preterano eksponira u javnosti.



Glumac Vojin Ćetković jedan je od najuspešnnijih domaćih glumaca, a svoju privatnost vrlo vešto čuva pod velom misterije. Njegova porodica retko se pojavljuje, a malo je poznato da popularni glumac ima rođenog brata. Milovan Ćetković svom bratu oduvek je pružao bezrezervnu podršku, a takođe se ostvario u glumačkoj branši, s tim da je svoje mesto pronašao iza kamera.

Luka Šarac

 

Brat Vojina Ćetkovića bio je krucijalan za razvoj njegovog talenta!

Milovan je takođe izuzetno uspešan u svom poslu. Iako je, neki bi rekli u senci svog slavnog brata, pozorišnom reditelju prija takva uloga.

Vojin nikada nije krio da njegov brat ima velike zasluge za uspeh koji je ostvario na malim ekranima.

- Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedeni u pozorištu 'Teatru Za'. Kada čovek postane profesionalac, sve to bude drugačije - rekao je svojevremeno Ćetković, a prenosi Kurir.

Pročitajte i Vojina Ćetkovića i njegovu suprugu porede sa ovim čuvenim parom: Čast mi je što nas upoređuju sa njima!

Youtube Screenshot

 

Spekuliše se da je upravo Milovan oblikovao ogroman talenat svog brata. Obzirom na to da se i sam bavi režijom takva nagađanja i ne čude. Domaći mediji su svojevremeno izveštavali i o trećem bratu Vojina, Bojanu. On je navodno porodični tip, izabrao je da život živi daleko od reflektora i filma, u rodnom Kruševcu.

Komentari. (2)

Loading
DRAGAN ČAPKUNOVIĆ

30.04.2021 13:35

ZAŠTO PIŠETE PROIZVOLJNO, MILOVAN ĆETKOVIĆ JE BIO BRAT OD STRICA VOJINU ĆETKOVIĆU.ON JE NA ŽALOST PREMINUO.INAČE U TEATRU " ZA" SAM I JA PROVEO DUGI NIZ GODINA I ODGOVORNO TVRDIM DA JE MILOVAN BIO NAJTALENTOVANIJI REDITELJ U KRUŠEVCU IAKO JE ZAVRŠIO POLITIČKE NAUKE.

Siniša

01.05.2021 08:09

Dali postoji još neki glumac u srbiji osim ovog poluprosečnog Ćetkovića i njegove žene svaki dan smatrate smučili ste se i bogu i narodu