Velika tuga

Reči Alekse Balaševića od kojih zastaje dah: Za ovo nebo nema izgovor!

Autor:

28.04.2021 18:30

Foto:

Foto:

Aleksa Balašević oprostio se od čuvenog klavijaturiste i aranžera Aleksandra Banjca. Emotivne reči koje je uputio preminulom prijatelju zaista imaju posebnu težinu.



Aleksa Balašević sin proslavljenog kantautora Đoleta Balaševića nedavno se susreo s velikom tragedijom, kada je zgubio oca. Bol koju je tada osetio nemerljiva je, međutim, porodica Balašević hrabro je koračala napred, tvrdeći da je smrt početak novog putovanja. No, nova tragedija potpuno je slomila mladog Aleksu.

Naime, on se na društvenoj mreži Instagram oprostio od velikog umetnika i prijatelja Aleksandra Banjca, koji je preminuo u 45-oj godini, a reči koje je izgovorio dugo će odzvanjati.

Pročitajte i Domaća scena u suzama - preminuo Aleksandar Banjac!

Instagram screenshot @AleksaBalasevic

 

- Aleksandar Banjac, za ovo, nebo ne sme da ima opravdanje i izgovor.. Dragi naš Banjac, neka te anđeli čuvaju, ali čuvaj i ti njih veliki čoveče - napisao je sin pokojnog kantautora, uz fotografiju Banjca i Đoleta Balaševića.

Aleksandar Banjac u svojoj karijeri sarđivao je s najvećim muzičarima na ovim prostorima, između ostalih i sa Đorđem Balaševićem, te ne čudi emocija koja je očigledna u poruci mladog Alekse.

Komentari. (0)

Loading