Neutešna pevačica

Lepa Lukić neutešna, smrt velikog prijatelja potpuno ju je slomila: Ne mogu da dođem sebi!

Autor:

06.04.2021 14:20

Foto:

Foto:

Lepa Lukić neutešna nakon saznanja o smrti velikog prijatelja i kolege, legendarnog pevača narodne muzike Predraga Živkovića Tozovca.



Saznanje da je čuveni pevač Predrag Živković Tozovac preminuo uzdrmalo je domaću scenu do temelja. Brojne poznate ličnosti potpuno su slomljene bolom, a jedna od onih koju je strašna vest pogodila najviše jeste i Lepa Lukić, dugogodišnja prijateljica i koleginica koja je sa Tozovcem prošla 'sito i rešeto'.

- Ne mogu da dođem sebi, mnogo sam se potresla zbog Tozovčeve smrti - priča Lepa, vidno uznemirena za naš portal.

Pročitajte i Oglasio se Predrag Tozovac iz bolnice i otklonio sve nedoumice!

Legendarna pevačica sa Predragom je sarađivala više od pola veka, poslednji put videli su se pre pandemije korone. Otako je Tozovac smešten u bolnicu, redovno se čula sa pevačevom suprugom Emilijom.

- Poslednji put čule smo se pre dva-tri dana. Znala sam da je situacija teška, pošto je imao obostranu upalu pluća, blažu na levom, a jaču na desnom plućnom krilu. Ipak, verovala sam će se izvući, s obzirom na to da je krajem prošle nedelje otpušten iz bolnice - otkriva Lepa.

Pročitajte i Tragična sudbina Lepe Lukić - Neostvarena želja koja još uvek boli!

Lepa podseća da se decenijama najviše družila upravo sa Tozovcem, da su često odlazili zajedno na turneje i gostovanja, u televizijske emisije i snimali duete, od koji je najpoznatiji poslednji "Šaralice, varalice". 

- Mnogo će mi nedostajati. Ne samo zbog toga što je bio izuzetan pevač, nego i dobar čovek, neverovatne energije - zaključila je legendarna pevačica.

Autor intervjua: Tanja Nikolić

Komentari. (0)

Loading