Tragična sudbina Lepe Lukić - Neostvarena želja koja još uvek boli!

Autor:

21.02.2021 15:00

Foto:

Foto:



Čuvena pevačica, 81-godišnja Lepa Lukic prešla je veliki put do slave koju sada ima. U Beograd je došla sa sela, bosa i bez novca, ali sa ogromnom ambicijom i hrabrošću, bila je gladna uspeha koji je na kraju uspela dostigne. Sada, kada iza sebe ima karijeru vrednu divljenja, Lepa se prisetila svoje neostvarene želje, zbog koje je dugo žalila, ali se sada ipak pomirila sa tužnom sudbinom.

Lepa Lukić, foto: Jelena Jovanov

Iako je još uvek bila devojčica, Lepa je odlučno koračala stazom uspeha. Svoju karijeru gradila je isključivo na osnovu neverovatnog talenta, bez ikakvih skandala. Privatan život držala je daleko od radoznalih očiju javnosti, ipak, nakon 55 godina, koliko je prošlo od tragičnog događaja Lepa Lukić odlučila je da otkrije istinu o događaju koji je prežalila ali je i dan danas boli.

- To je bilo pre više od 55 godina. Bila je to rana trudnoća, dete nije bilo praktično ni začeto kada sam ja abortirala. Mnoge to urade pa imaju po petoro, šestoro dece - otkrila je Lepa, ne sluteći kakva je sudbina čeka - ne znam i nikada neću znati da li je taj abortus uticao na to da više nemam dece. Nije mi to niko rekao - prisetila se Lukićeva svojevremeno, a prenosi Blic.

Pročitajte i Lepa Lukić oštra na rečima, ne štedi ni starije, ni mlađe kolege

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_official)

Nakon toga, sve je uradila kako bi se u njenom domu začuo dečiji žamor, ali bezuspešno.

- Kasnije sam operisala i neke prirasline na materici, ali nikada više nisam uspela da zatrudnim. Čak su mi produvavali jajovode, ali sada više ništa nije važno jer ja nemam decu. Takva je sudbina, pomirila sam se s njom - zaključila je Lepa Lukić.