Samo za Gloriju

Ekskluzivni intervju Aleksandre Anje Alač: Pravo vreme za bebu!

Autor:

10.04.2021 18:00

Foto:

Foto:

Glumica Aleksandra Anja Alač u prvom intervjuu o trudnoći beogradska objašnjava zašto se povukla iz pozorišta, kako sada ima vremena za aktivnosti u kojima uživa i zbog čega se raduje dolasku proleća!



Uverena kako beba dolazi u pravom trenutku kao kruna njene veze sa strit art umetnikom i arhitektom Andrejom Josifovskim Pijanistom (30), glumica Aleksandra Anja Alač (32) polako se priprema za jednu od najvažnijih uloga u životu. Kako bi se što bolje spremila za ono što sledi, odlučila je da se povuče iz predstava koje igra u Beogradskom dramskom pozorištu i uživa u četvrtom mesecu trudnoće. Pol bebe još ne želi da otkriva.

- Svesna sam da je ovo nešto sa čime se suočavam prvi put i najvažnije mi je da budem smirena. Sigurna sam da beba dolazi u pravom trenutku i osećam nešto prirodno u celoj situaciji, nikako to ne doživljavam kao promenu sa kojom ne znam kako da se nosim ili koja mi stvara nelagodu. Mnogo sam srećna i zahvalna zbog tog osećaja.

Jakov Simovic

 

Drugo stanje iskoristila je da se bavi stvarima za koje ranije nije pronalazila prostora u svom rasporedu.

- Rešila sam da prestanem sa igranjem predstava. Što se ostalih životnih aktivnosti i obaveza tiče, prilično sam zauzeta. Gluma je na pauzi, ali mi prija to što mogu da se posvetim hobijima koje sam poslednjih godina zapostavljala. Već pet godina učim italijanski, međutim, uvek sam za to uspevala da odvojim vreme samo preko leta, kad nema pozorišta. Sad kad sam na trudničkom odmoru, želim da ga usavršim. Između ostalog, bavim se muzikom, sviram klavir i gitaru, i mnogo čitam.

Pročitajte i Neverovatna sličnost: Anja Alač starom fotografijom čestitala mami rođendan (foto)

Jakov Simovic

 

Iako je počela da čita preporučenu literaturu o drugom stanju, glumica više vremena provodi nad filozofskim knjigama.

- Trenutno čitam “Kad je Niče plakao” Irvina Jaloma. Znam da to nije lako štivo, ali mi odgovara i sada u trudnoći. S obzirom na to da volim da čitam po dve knjige paralelno, kao lajt varijantu odabrala sam “Čoveka po imenu Uve” Fredrika Bakmana. Od muzike mi gode francuske šansone, trenutno su mi najbliže srcu. Obradovao me je i dolazak proleća, pa mnogo vremena provodim napolju u šetnjama.

Pročitajte i Anja Alač uživa u njegovom zagrljaju, njeno srce osvojio je ovaj dečko? (foto)

Jakov Simovic

 

Nije razmažena i kapriciozna trudnica poput onih koje usred zime traže jagode sa šlagom.

- Dosad nisam imala neobične “zahteve”. Stalno iščekujem te čuvene momente u kojima će mi se željno prijesti neka konkretna namirnica, ali nema ih. Drugo stanje svakako jeste drugačije po mnogo čemu od onog pre, ali trenutno kod mene po pitanju prohteva i nema velike razlike. Verujem da sam umereno zahtevna, razmažena samo od strane najbližih. Prija mi njihova pažnja i zahvalna sam im na tome što me brižno paze i maze.

Ostatak intervjua pročitajte u najnovijem izdanju magazina Gloria!

magazin Gloria

 

 

Komentari. (0)

Loading