Svetski mediji analizirali sporni snimak dijaloga Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld: Razgovor deluje prijateljski!

Autor:

25.03.2021 11:10

Foto:

Foto:

Novi dokazi o Danijeli Štajnfeld i Branislava Lečića izneli su pojedini svetski mediji, koji su analizirali kompletan razgovoro koji je Danijela sa ostalim dokazima dostavila tužilaštvu.



Naime, kompletan razgovor u trajanju od 77 minuta, analizirao je 'Njujork Tajms', prenosi 'Insajder', a zaključak do koga su došli krajnje je uznemiravajuć.

Američki list odlučio se na ovako drastičan korak kako bi dokazali da li je tvrdnja Branislava Lečića da su zapravo uvežbavali dijalog istinita. Nakon dugotrajnihi i temeljnih analiza zaključili su da ne postoje osnove za takvu tvrdnju, a njihov zaključak vam prenosimo u nastavku:

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Delovi njihovog razgovora su nerazumljivi i zagušeni bukom prostora. Ipak, nema indicija da su uvežbavali dijalog. Iako su glasovi prigušeni i razgovor često deluje prijateljski, glas Štajnfeldove postaje oštriji kada opisuje koliko je bila povređena onim što je uradio. Lečić odgovara na način koji ukazuje da on veruje da je ona pristala na ono što se desilo - prenosi američki list.

Branislav Lečić se nakon prvobitne odluke da ne komentariše optužbe na svoj račun ipak odlučio da otkrije i svoju stranu priče.

- Nikada nisam sa njom imao seksualni odnos. Sve ostalo je bila laž - objasnio je Lečić za pomenuti list. Srpski glumac za pomenuti razgovor koji je bio predmet opsežnih analiza tvrdi da se dogodio tokom susreta sa Danijelom 2016. godine u jednom restoranu.

Pročitajte i Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića, glumac odgovorom iznenadio javnost

You Screenshot, ATA images

 

Lečić navodi da su se sreli kako bi razgovarali o potencijalnoj saradnji, te da duža verzija razgovora otkriva širi kontekst, da su zapravo samo improvizovali dijalog i da je ona verovatno želela da stekne publicitet za svoj film.

- Možda je očekivala nešto više, možda zato što se ništa nije dogodilo želi da se osveti, a možda želi da gradi svoju priču kroz mene. Loš marketing je takođe marketing - ističe Lečić, a prenosi 'Njujork Tajms'.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading