Ponosna majka

Emili Ratajkovski novom fotografijom oduševila svetsku javnost: Moj život! (foto)

Autor:

17.03.2021 18:15

Foto:

Foto:

Emili Ratajkovski porođaj je doživela izuzetno emotivno. Svoje iskustvo podelila je sa svojim obožavaocima putem Instagrama, a emocije koje je tada osetila su neopisive.



Naime, atraktivna manekenka vrlo često sa svojim obožavaocima deli privatne momente iz svog života na društvenoj mreži Instagram. Kako je za nju prethodni period bio izuzetno buran, te se našla u potpuno novoj ulozi - ulozi majke, Emili je odlučila da sa pratiocima podeil do sada neobjavljene fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

- Između naprezanja i prvi trenuci sa Slajem. Život - poručila je Emili u opsi fotografije, koja je za veoma kratko vreme skupila veliki broj lajkova, a komentari podrške i divljenja ređali su se jedan za drugim.

Podsećanja radi, manekenka je svoju trudnoću u početku skrivala, te je tek oktobra 2020. godine zvanično otkrila da je u blagoslovenom stanju. Dan žena za nju će oduvek biti poseban, jer je upravo 8. marta, na svet donela sina, za koga su ona i njen suprug Sebastijan odabrali prelepo ime - Silvester Apolo.

Pročitajte i Emili Ratajkovski na svet donela zdravog dečaka, ime za koje se odlučila iznenadilo sve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Emili Ratajkovski i njen suprug Sebastijan Ber Meklard u ljubavi uživaju od 2018. godine, a naslednik predstavlja njihovu najveću sreću.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading