Emili Ratajkovski na svet donela zdravog dečaka, ime za koje se odlučila iznenadilo sve

Autor:

11.03.2021 21:45

Foto:

Foto:

Supermodel Emili Ratajkovski, donela je na svet zdravog dečaka i nadenula mu neobično ime. Ova manekenka koja uvek privlači pažnju na sebe, ustalasala je javnost još prošle godine, navodeći kakvu je sudbinu namenila svom detetu.



Manekenka Emili Ratajkovski rodila je svoje prvo dete sa glumcem Sebastijanom Ber Meklardom - njih dvoje su u braku od 2018. godine.

Pročitajte i Toni nagrade u senci provokativne Emili Ratajkovski - Ko je sve prošetao crvenim tepihom u Njujorku (foto)

 

 

Emili je tokom devet meseci trudnoće redovno na svom instagram profilu objavljivala fotografije,opisujući kako se oseća i beležeći promene na svom telu. Danas je svoje pratioce iznenadila fotografijom na kojoj doji bebu, a ispod je napisala:

- Silvester Apolo Ber je došao na našu planetu. Slaj je stigao 8. marta 2021. u najnestvarnijem, najlepšem i punom ljubavi jutru u mom životu.

 

 

Emili je privukla veliku pažnju prošle godine kada je otkrila da ne želi da vrši rodni pritisak na svoje dete, kako prenose mediji, ona je tom prilikom izjavila:

Pročitajte i Neizmerna radost u domu prelepe glumice - Emili Ratajkovski postaće mama! (foto/video)

 

 

- Ne želim da forsiram dete na rodnoj bazi, bebe treba ostaviti na miru. Ja ću biti roditelj koji će dozvoliti svom detetu da bude šta god ono želi. Želim da sam izabere koje je njegovo mesto na ovoj planti. Ne želim da bude pod pritiskom društva koje će mu reći koji je rod, pre nego što progovori.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading