Neopisiva tuga

Oglasio se sin Đorđa Balaševića, podelio neobjavljenu porodičnu fotografiju (foto)

Autor:

10.03.2021 15:15

Foto:

Foto:

Smrt Đorđa Balaševića potresla je kompletan region, brojni gradovi panonskog mornara ispratili su na večni počinak, ipak, prerani odlazak najviše je pogodio one njemu najbliže - njegovu porodicu.



Tragičan događaj potpuno je promenio život porodice Balašević. Gubitak stuba porodice i čoveka kakav je bio Đole Balašević porodicu je lišio glasa, te se do sada na tu temu niko od članova nije oglašavao.

Ćutanje je prekinuo sin kantautora Aleksa Balašević, koji je na društveoj mreži Instagram postavio do sada neobjavljenu porodičnu fotografiju. Na pomenutoj fotki Aleksa pozira sa svojim roditeljima Oliverom i Đoletom Balaševićem, a ako je suditi po majcama koje su odabrali za sliku, porodica je veliki obožavatelj borilačkih sportova.

 

 

Aleksa se prisetio svog oca emotivnim rečima koje bi ganule i one najtvrđeg srca.

- Kada si ti u pitanju, nema ni tuge, ni žalosti. Već samo sreće i večnosti. Jednostavno tako - poručio je sin kantautora.

Pored toga, Aleksa je na svoj Instagram story objavio fotografiju sa ocem, obojica su bili vidno raspoloženi, uživajući u razgovoru oca i sina. Opis je bio isti, kao i na pređašnjoj fotki.

Pročitajte i Misteriozna posveta najpoznatijeg albuma Đorđa Balaševića!

Instagram Story screenshot @megdan.fighting

 

Podsetimo,Đorđe Balašević preminuo je 19. feburara, u 67. godini života. Pored brojnih vanvremenskih hitova, iza sebe ostavio je neutešnu suprugu Oliveru, ćerke Jovanu i Jelenu, te pomenutog sina Aleksu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading