Demi Mur nije ostala imuna na trend - Estetskim korekcijama potpuno promenila izgled! (foto)

Autor:

11.02.2021 22:35

Foto:

Foto:



Glumica Demi Mur nije želela da u emisiji Naomi Kembel govori o estetskim operacijama kojima se podvrgla, a koje su toliko očigledne da o njima priča ceo svet.

Nakon što je debitovala kao manekenka na reviji brenda Fendi na Nedelji visoke mode u Parizu, američka glumica Demi Mur (58) sela je na kauč u apartmanu britanskog modela Naomi Kembel (50) i u njenoj jutjub emisiji “No Filter” otvorila dušu po mnogim pitanjima. Međutim, ni reč nije rekla o pitanju o kojem se raspravlja poslednjih dana - šta je i zašto uradila sa svojim licem? Nekada najplaćenija glumica Holivuda o tome nije želela da govori. Promene na njenom licu, koje su mnoge iznenadile, ostaju tajna.

Zvezda filma “Striptease” donekle je ipak nagovestila zašto se podvrgla tolikim korekcijama na licu u odgovoru na pitanje - šta čini kada želi promenu?

- Ima trenutaka u životu kada biste da iskočite iz sopstvene kože. Kada mi se javi taj osećaj, znam da je vreme za promenu. Moje odluke da promenim nešto na sebi ili u životu možda nisu najbolja rešenja, ali s vremenom shvatim da je bilo neophodno da se dese.

Učestvovanje na modnoj reviji doživela je kao ostvarenje sna iz detinjstva.

- Na pisti sam se osećala kao dete u prodavnici slatkiša. Dosad bih sedela u publici i gledala modele i kreacije. I ranije je bilo poziva da se oprobam kao manekenka, ali tek nedavno sam se ohrabrila da izađem na pistu. Iako u Parizu nije bilo publike, zbog epidemioloških mera, osećala sam da su sve oči sveta uprte u nas.

Osvrnula se na svoje odrastanje tokom kog se sa majkom selila po Americi i svake godine pohađala školu u drugom gradu. Pošto nije gradila prijateljstva, usredsredila se na sebe.

- Majka me nikad nije štitila. Gurala me je da se sama izborim za sebe. Nisam imala porodično gnezdo u kom sam mogla da se isplačem. Koliko mi je to tada bilo teško, kasnije me je ojačalo da u Holivudu okušam sreću - rekla je glumica iz trilera “Nekoliko dobih ljudi”.

Pročitajte i Demi Mur tek sada otkriva svoju bol: Patila sam u braku sa Eštonom, više puta me je prevario

Naslovnicu magazina Vanity Fair iz 1992, na kojoj se slikala naga u poodmakloj trudnoći, danas vidi kao revolucionarnu.

- Tada to nisam doživela toliko bitnim. Želela sam da pokažem sebe, da oslobodim sebe, ali i žene širom sveta. Dobila sam priliku da iskoračim, iskažem svoj stav i pokažem koliko je blagosloveno biti u drugom stanju. To je bilo pre 30 godina, kada žene nisu bile oslobođene kao danas. Ponosna sam ako sam pomogla u sticanju te slobode.

Ljubav zauvek

Protagonistkinja filma “Nepristojna ponuda” svesna je da je njena borba za što više honorare u Holivudu doprinela da se glumice više cene. Tu borbu Demi je, kako je ispričala, počela pred film “Duh” sa Patrikom Svejzijem i Vupi Goldberg, koji ju je lansirao u vrh.

Nakon što je dobila ulogu, otputovala je u Pariz da se pripremi za snimanje. Šetajući gradom, ušla je u frizerski salon i zamolila da joj skrate kosu. Kada je došla u Holivud na snimanje, producenti nisu verovali šta vide. Rekla im je: “To je moj izbor. Da li sam ja vaš?”

Kada se osvrne na decenije uspešne karijere, žali jedino što je igrala u filmu “The Butcher’s Wife”, a najponosnija je na ulogu u filmu “Dži Aj Džejn”, zbog koje se ošišala na ćelavo, i privatno na tri kćerke: Rumer (32), Skaut (29) i Talulu (27), koje je dobila sa Brusom Vilisom s kojim je 13 godina bila u braku.

- Brus je bio divan prema meni sve vreme braka. Naša ljubav se ugasila. Morali smo da krenemo dalje, svako svojim putem. Mi se i danas volimo na neki poseban način - priznala je glumica, koja 40 godina praktikuje jogu i njoj može da zahvali na dobroj figuri.

Pročitajte i Brus Vilis i Demi Mur zajedno u karantinu

Demi Mur, foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

U poslednje vreme, dok igra u serijama, izučava duhovnu psihologiju, granu koja spaja duhovne i transcendentne aspekte ljudskog iskustva.

- Naučila sam da svako od nas ima razlog zašto je prisutan. Ne treba osuđivati druge zbog nekih izbora već razumeti zašto su ih doneli. Neki to čine protiv sebe, neki zbog ljubavi ili praštanja. Šta god radili, najvažnije je da ih ti izbori vode ka oslobađanju i kontroli nad sopstvenim životom. Razumevanje problema ne mora odmah da dovede do promena, ali može da podstakne da počnete