Nina Radulović i dalje oseća posledice - Voditeljka otkrila pravu istinu!

Autor:

17.02.2021 11:00

Foto:

Foto:Voditeljka Nina Radulović tokom leta vodila je veliku bitku sa virusom korona, zbog čega je završila i u bolnici desetak dana. Oporavak je bio dug i naporan, a kada se činilo da će se voditeljka u potpunosti oporaviti desila joj se još jedna nezgoda.

Naime, Nina Radulović oduvek je imala problem sa diskus hernijom, da bi se tegobe pogoršale nakon što se voditeljka okliznula i pala niz stepenice. Ova nezgoda samo je bila okidač, a operacija je ovog puta bila neizbežna. Pred sam kraj 2020. godine, Nina je odlučila da se podvrgne pomenutoj operaciji, te da novu 2021. godinu dočeka bez poteškoća, spokojno.

Nina Radulovic, foto: Dalibor Danilovic

Operacija nije bila nimalo naivna, jer je bila reč o prikleštenju nerva između dva pršljena. Nina Radulović nedavno je za naš magazin prokomentarisala celu situaciju, te otkrila sa kakvim se poteškoćama susretala obzriom da je diskus hernija prisutna veći deo njenog života.

- Godinama sam imala probleme sa kičmom. Masaže, kiropraktičari, istezanja i terapije nisu davali rezultate. Valjda mi je kičma slabo mesto, ali sam se i preforsirala ove godine. Korona je bila samo okidač za još veće probleme, a onda sam se i povredila. Operacija je bila neizbežna. Operisana sam endoskopski. Tada je rez manji, a oporavak brži i izvesniji. Iz bolnice sam izašla dan nakon zahvata. Sada mi sledi nekoliko nedelja mirovanja, pa fizikalna terapija. Ići ću uskoro i u banju – Ispričala je Nina nedavno.

Pročitajte i Nina Radulović: Operacija je bila neizbežna

Nina Radulovic, foto: Instagram prntscr

Ipak, sada kada je operacija uspešno okončana, a voditeljka proces oporavka privodi kraju, Nina je na svom Instagram profilu odlučila da svojim obožavaocima odgovori na neka pitanja. Jedno od neizbežnih bilo je i kako se oseća nakon operacije, te da li su bolovi i dalje prisutni.

- Nemam bolove, ali imam povremene neke senzacije, u vidu trnjenja stopala. Moj lekar kaće da je to kod nekih pacijenata normalno posle operacije, jer se nerv "budi". U mom slučaju, predugo je bio priklješten, pa je očekivano da se kao uspavana lepotica malo duže "proteže" iz sna - otkrila je Nina.

Pročitajte i Voditeljka Nina Radulović o posledicama korona virusa: Imam osećaj da mi srce preskače!

Nina Radulovic, foto: Dalibor Danilovic

Nakon što zavšri proces oporavka i rehabilitacije Nina će se vratiti na male ekrane, u Informativnu redakciju TV Pink u kojoj vodi Nacionalni dnevnik. A pošto ponovo ojača, najzad će moći u potpunosti da se posveti svom devetogodišnjem sinu Lavu, kog je dobila tokom braka sa glumcem Branislavom Lečićem.