Ceca Ražnatović odlukom iznenadila sve - Da li je vreme za rastanak?

Autor: Vanja Vladičić

25.02.2021 11:00

Foto: Ataimages

Foto: AtaimagesLjubavni život Cece Ražnatović dugo vremena bio je obavijen velom misterije, a domaći mediji nisu mogli ni da pretpostave sa kim čuvena pevačica uživa. Ipak, informacija da je Bogdan Srejović njen novi dečko podigla je mnogo prašine, te istog trenutka postala je velika stvar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

Ceca je sa svojim pratiocima vrlo često delila njihove zajedničke trenutke, a ako je bilo suditi po fotografijama koje su objavljivane na društvenim mrežama njihova veza bila je ozbiljna. Zajedničko vreme provodili su u društvu porodice i prijatelja, na planini, a za nekog ko ne deli previše informacija iz privatnog života, Ceca je zaista napravila presedan. Možda i najveći dokaz ljubavi, bio je široki osmeh koji pevačica nije skidala sa lica, danima.

Pročitajte i Ceca otkrila: Šta je potrebno da bi je muškarac osvojio?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Ceca je upoznala i Bogdanove roditelje, a njegova ćerkica Iskra u potpunosti je opčinila pevačicu.

I dok su svi očekivali sledeći korak, Ceca je odlučila da obriše njihove zajedničke fotografije sa društvenih mreža, što je mnoge navelo na sumnju da je ljubavi došao kraj. Međutim, na Bogdanovom Instagramu pomenute fotografije i dalje postoje. Da li je Ceca odlučila da stavi tačku na njihovu ljubav ili smatra da je medijima dala previše informacija o svom privatnom životu - pitanje je na koje su mnogi mediji ovih dana pokušavali da dobiju odgovor, a pevačica je odlučila da prekine nagađanja, te poručila:

- Laž - kratko je poručila Ceca putem Instagram profila, čime je demantovala napise iz prethodnih dana koji su izveštavali da je njenoj ljubavi sa Bogdanom došao kraj.