Bogdan Srejović svima pokazao kako uživa sa Cecom! (foto)

Autor:

29.01.2021 21:50

Foto:

Foto:



Bogdan Srejović i Svetlana Ceca Ražnatović pod budnim su okom domaće javnosti. Zaljubljeni par, kako bi pobegao od radoznalih očiju javnosti, odlučio je da privatnost potraži na Kopaoniku. Ceci i Bogdanu na zimovanju društvo je pravila Iskra, koja je presrećna očevim izborom devojke.

Iako je javnost pre nekokoliko nedelja prenela vest o novom Cecinom dečku, ona i Bogdan nisu javno komentarisali svoj odnos.

- Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je nedavno za Blic poručila Ceca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ceca.fanpage

Ipak, iako se povodom svoje ljubavi nisu oglašavali, Ceca je na svom Instagram storiju podelila snimak sa preslatkom Iskrom i tako svima stavila do znanja da su glasine tačne, a da je ona srećna i zaljubljena.

Isto je sada uradio i njen emotivni partner. Bogdan Srejović objavio je prvu fotografiju sa Cecom. Naime njih dvoje sa društvom uivaju na zimovanju, a trenutak zabeležen na zajedničkoj večer, Bogdan je podelio na Instagramu.

Po njihovim osmesima, javno je da su zaljubljeni i srećni, a mnogi komentarišu da Ceca nikada nije izgledala bolje i da kao zaljubljena žena zrači posebnom energijom.

Bogdan Srejovic, Instagram prntscr

Osim prve zajedničke fotografije, pažnju je privukla i Cecina ćerka Anastasija, koja je majku već duže vreme podsticala da nađe emotivnog partnera, lajkovala fotografiju i samim tim pokazala da odobrava novu ljubav.

Veljkovo i Anastasijino mišljenje, Ceci je oduvek važno, pa je Bogdana prvo upoznala sa svojim naslednicima.

- Stvarno sam srećan što je našla nekog. Prihvatio sam tog čoveka, jer uvek poštujem njen izbor. Najbitnije mi da da on moju majku poštuje i voli - rekao je nedavno Veljko za Hit Informer.

Pročitajte i Ljubav na planini: Ceca sa Bogdanom uživa u snežnom raju